Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei dintre agresorii jandarmeritei au fost prinsi. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Antena3 Antena3,
Trei dintre agresorii jandarmeritei au fost prinsi. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre. continuă pe Antena3

Trei dintre agresorii jandarmeritei ar fi fost prinsi. Unul voia sa fuga din tara

Trei dintre agresorii jandarmeritei care a fost batuta vineri in Piata Victoriei au fost prinsi, potrivit unor surse citate de Antena 3. Unul dintre agresori ar fi intentionat sa paraseasca tara.

Sase persoane, audiate in dosarul jandarmeritei. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

Trei dintre persoanele care au batut-o pe femeia-jandarm au fost prinse

Trei dintre agresorii femeii-jandarm de la protestul de viner seara din Pata Victoriei au fost prinsi, informeaza Libertatea. Unul dintre barbati s-a predat la Politie, un altul a fost identificat si incatu.

Trei dintre baietii care au stat captivi n pestera din Thailanda si antrenorul lor au primit cetatenie

Trei dintre cei 12 baieti care au stat captivi timp de de mai multe zile intr-o pestera inundata din Thailanda alaturi de antrenorul lor si care erau apatrizi au primit, miercuri, cetatenie thailandeza, au anuntat autoritatile, relateaza Reuters. De asemenea, si antrenorul lor, in varsta de 25 de ani, Ekapol Chanthawong, a obtinut cetatenia.

Surse: Unul dintre agresorii jandarmeritei, audiat la Politie

Unul dintre presupusii agresori ai jandarmeritei este audiat in acest moment la Politie, sustin surse Antena 3. Barbatul a fost condus la Serviciul Omoruri. Nu se stie deocamdata daca el este si cel care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )