Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trei elevi vor reprezenta Romania la finala campionatului mondial de Microsoft Ofiice

Adevărul Adevărul,
Trei elevi vor reprezenta Romania la finala campionatului mondial de Microsoft Ofiice

In acest an, finala competitiei nationale a desemnat trei elevi pentru a reprezenta Romania la finala mondiala, care se va desfasura in Orlando, Florida, la sfarsitul lunii iulie 2018. continuă pe Adevărul

Trei elevi vor reprezenta Romania la finala campionatului mondial de Microsoft Office

In acest an, finala competitiei nationale a desemnat trei elevi pentru a reprezenta Romania la finala mondiala, care se va desfasura in Orlando, Florida, la sfarsitul lunii iulie 2018.

Trei elevi din Alba Iulia merg in Irlanda la The CoderDojo Coolest Projects, o competitie globala a tinerilor IT-isti

Trei foarte tineri IT-isti din Alba Iulia, membri ai clubului CoderDojo din oras, vor participa in 26 mai 2018, in Irlanda, la Dublin, la un eveniment care va aduna la un loc copii pasionati de programare din toata lumea. Vlad Hada 10 ani), Tudor Gruian 13 ani) si Claudiu Neamtu 17 ani) vor avea ocazia sa isi prezinte propriile proiecte la care lucreaza, in cadrul The CoderDojo Coolest Projects.

27 de touroperatori americani vor vizita Romania

Invitation Romania, touroperator roman specializat pe incoming, a invitat in Romania, pentru luna mai, 27 de reprezentanti ai unor importanti touroperatori din SUA agenti de turism, manageri si proprietari), conform comunicatului de presa remis catre Redactie. Actiunea se incadreaza in politicile de promovare a tematicilor produsului turistic romanesc, derulate cu constanta de catre Invitation.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )