Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trei intrebari pentru turul II al alegerilor locale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Trei intrebari pentru turul II al alegerilor locale din Republica Moldova

Chisinau este in pericol de fi pierdut in favoarea PSRM-ului pro-rus datorita unui non-combat al fortelor unioniste, de dreapta, care ar trebui sa lase orgoliile politice marunte si sa se mobilizeze pentru idealul romanesc si european pe care il clameaza. continuă pe Adevărul

SONDAJ IMAS. Lovitura de proportii pentru turul 2. Iohannis are parte de un contracandidat-surpriza

Surpriza de proportii cu mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 decembrie. Si asta pentru ca pentru ca Klaus Iohannis ar putea avea.

SONDAJ. Cu cine veti vota in primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 decembrie?

Campania pentru alegerile prezidentiale e in plin toi, desi mai nimeni nu observa. 14 candidati asipira la functia de sef al statului Printre candidati se numara actualul presedinte al Romaniei, Klaus.

Ciclism: Turul Californiei, OUT din calendarul competitional din 2020

Turul ciclist al Californiei, cursa pe etape aparuta in 2006, va disparea din calendarul competition.

Iranul a intervenit pentru a preveni inlaturarea din functie a premierului Abdel Abdul Mahdi

Iranul a intervenit pentru a preveni inlaturarea din functie a premierului irakian Abdel Abdul Mahdi de catre doua dintre cele mai influente personalitati din Irak, pe fondul demonstratiilor anti-guvernamentale din ultimele saptamani.

Examenele pentru licenta de pilot din aceasta toamna au fost fraudate. Cursantii au trisat folosind un grup de WhatsApp. Autoritatea Aeronautica Civila Romana a declansat o ancheta

Examenele pentru obtinerea licenteide pilot din aceasta toamna, de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana, au fost fraudate, candidatii pacalind testele folosindu-se de un grup de WhatsApp, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2003 seconds )