Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trei judecatori, SANCTIONATI disciplinar. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Trei judecatori, SANCTIONATI disciplinar. Care este motivul

Trei judecatori au fost sanctionati disciplinar pentru ca au intarziat solutionarea dosarelor pe care le instrumentau, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Superior al Magistraturii. continuă pe România Liberă

UNPR nu voteaza motiunea de cenzura. Care este motivul

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a anuntat, miercuri, ca nu a vota motiunea de cenzura depusa de liberali deoarece actualul guvern este unul bun si trebuie sa mearga mai departe.

Procesul presedintelui suspendat al CJ Arad, AMANAT. Care este motivul

Procesul in care presedintele suspendat al CJ Arad, Nicolae Iotcu, este cercetat pentru coruptie, a fost amanat, luni, de Tribunalul Timis, pentru data de 5 octombrie.

Rusia ar putea trimite rachete in Kaliningrad. Care este motivul

Daca SUA isi va moderniza armamentul nuclear din Germania, Rusia ar putea sa mobilizeze rachete balistice de tip Iskander in enclava Kaliningrad, a declarat miercuri o sursa militara citata de Interfax.

Noaptea Cercetatorilor 2015 Care este programul experimentelor si concursurilor pentru copii si studenti

Oamenii de stiinta ii asteapta pe toti cei curiosi la Noaptea Cercetatorilor 2015, eveniment care va avea loc vineri, 25 septembrie, in mai multe orase din tara. Scopul este popularizarea stiintei si invatarea distractiva. Publicul va putea vedea experimente, prezentari stiintifice, cei mici vor fi implicati in activitati educative pentru copii si concursuri. Vezi in articol programul pentru 18 orase in care este organizata Noaptea Cercetatorilor.

Care este scopul avioanelor pe care Rusia le-a trimis in Siria

Avioanele pe care Rusia le-a trimis in Siria se afla acolo, in momentul de fata, pentru a-si proteja baza aeriana militara, a declarat, marti, secretarul de stat american, John Kerry.

De ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Cartea Mitul temei pentru acasa, semnata de renumitul psiholog american Alfie Kohn, a fost lansata recent si in Romania, la editura Multimedia Est Publishing. In volumul amintit, autorul atrage atentia asupra efectelor negative pe care le.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )