Libnet.ro
UNICEF

11:01

Trei ministere fug de responsabilitate in cazul Colectiv. A cui a fost neglijenta care a permis transferul in strainatate a pacientilor infectati cu bacterii?

România Liberă România Liberă,
Trei ministere fug de responsabilitate in cazul Colectiv. A cui a fost neglijenta care a permis transferul in strainatate a pacientilor infectati cu bacterii?

Transportul tinerilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv din Romania spre spitalele din strainatate s-a facut si cu aeronave ale Ministerului Apararii Nationale. Transferul a fost asigurat de catre Ministerul Afacerilor de Interne, iar criza medicala de dupa tragedie a fost gestionata de Ministerul Sanatatii. insa nici unul dintre aceste ministere nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca pacientii au ajuns in spitalele europene deja infectati. continuă pe România Liberă

Trei ministere fug de responsabilitate in cazul Colectiv

Transportul tinerilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv din Romania spre spitalele din strainatate s-a facut si cu aeronave ale Ministerului Apararii Nationale. Transferul a fost asigurat de catre Ministerul Afacerilor de Interne, iar criza medicala de dupa tragedie a fost gestionata de Ministerul Sanatatii. insa nici unul dintre aceste ministere nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca pacientii au ajuns in spitalele europene deja infectati cu bacterii intraspitalicesti. in schimb, plaseaza responsabilitatea pentru aceasta decizie asupra medicilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )