Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada, potrivit noului Cod Rutier. Ce prevede legea

Playtech Playtech,
Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada, potrivit noului Cod Rutier. Ce prevede legea

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare pe 12 octombrie 2019 si prevede pedepse usturatoare. Ai mai jos trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada. Cod Rutier 2019. Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa regulile legate . continuă pe Playtech

6 motive pentru care sa apelezi la reparatii cutii automate de la Automatic Gearbox

SC Automatic Gearbox SRL este un service auto care s-a specializat in ultimii ani in reparatii cutii.

Accident cumplit pe DN17. Un barbat de 31 de ani a condus fara permis, a omorat doi oameni si a fugit

Doua persoane si-au pierdut viata si alte doua, inclusiv un copil, au fost grav ranite intr-un accident rutier petrecut, miercuri seara, in Campulung Moldovenesc. Un barbat fara permis, din comuna Vatra.

3 lucruri la care poti folosi bicarbonatul de sodiu, atunci cand ramai fara bani. Faci minuni in casa

Bicarbonatul de sodiu scoate gospodinele din primejdie mereu, astfel ca este cunoscut ca fiind aliatul impotriva petelor de pe haine, aliatul frumusetii, dar si al sanatatii. 3 lucruri la care poti folosi bicarbonatul de sodiu, atunci cand ramai fara bani. 3 lucruri la care poti folosi bicarbonatul de sodiu, atunci cand ramai fara bani Bicarbonatul .

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

Cod rutier 2019. Motivul nebanuit pentru care soferii risca amenzi usturatoare, chiar daca au anvelope de iarna

Conducatorii auto din Romania risca sa primeasca amenzi usturatoare, in aceasta perioada, chit ca au montate pe vehicule anvelopele de iarna. Politistii ii pot amenda pe soferi din mult mai multe motive, pe langa cele cunoscute. Cauciucurile speciale trebuie sa faca fata intemperiilor, cum ar fi poleiul si gheata, dar si sa indeplineasca anumite conditii.

Motivul nebanuit pentru care Printesa Diana si Elton John au rupt prietenia, cu cateva luni inainte de moartea ei. Artistul a recunoscut

Cantaretul de origine britanica Elton John si-a lansat luna trecuta prima si singura autobiografie in care artistul vorbeste fara perdea despre multe intamplari din viata sa. Povestile o includ si pe regretata Printesa Diana. 320 de file de memorii pline de picanterii Luna trecuta Elton John a lansat autobiografia sa, in care vorbeste deschis despre .

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Caru cu vedete: Motivul pentru care Adelina Pestritu a vorbit in romaneste pe covorul rosu la gala din America; Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut

Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut alaturi de femeia pentru care a divortat dupa 17 ani. Bebe Cotimanis isi traieste, realmente, a doua tinerete. Actorul. Colin Firth, marcat si total schimbat de problemele din casnicie. Cum arata actorul din Bridget Jones. Actorul este casatorit din 1997 cu producatorul italian de film, Livia, 49 de ani si.

Motivul halucinant pentru care alta persoana poarta mai intai pantofii reginei Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are preferinte foarte stranii, cand vine vorba de codul vestimentar pe care il respecta cu strictete. Exista o persoana care a primit misiunea de a purta orice pereche de incaltaminte, inainte ca acestea sa ajunga la Suverana Angliei. E in mod cert un obicei straniu, dar care face .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )