Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trei partide vor face parte din coalitia de guvernare, anunta Dacian Ciolos

România Liberă România Liberă,
Trei partide vor face parte din coalitia de guvernare, anunta Dacian Ciolos

PNL, USR - PLUS si UDMR vor face parte din coalitia de guvernare, a anuntat, luni, Dacian Ciolos, co. continuă pe România Liberă

George Simion, copresedinte AUR: Nu vom face parte din nicio Coalitie, pentru noi sunt la fel partidele lui Iohannis cu cele ale lui Ciolacu C. Tarziu: Vom declansa o revolutie conservatoare

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat la aflarea rezultatelor exit-poll care dau AUR cu peste 5%, ca este o victorie a neamului romanesc si ca aartidul condus de el nu va intra in niciuna din variante in vreo Coalitie de guvernare, deoarece pentru noi sunt la fel partidele lui Marcel Ciolacu cu partidele lui Iohannis.

SZABO ODON: UDMR face parte, practic, din noul Parlament

Deputatul Szabo Odon, presedinte executiv al UDMR Bihor, a catalogat drept un lucru cert faptul ca Uniunea va face parte din noul Parlament, dupa alegerile de duminica.

Marea Britanie si UE vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru un acord post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru a incheia un acord post-Brexit, avand la dispozitie doar cateva zile pentru ca negociatorii sa evite o despartire haotica la sfarsitul acestui an, relateaza Reuters, citat de news. ro.

SUA: Biden i-a cerut lui Anthony Fauci sa faca parte din echipa sa pentru Covid

Presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi pentru CNN ca i-a cerut imunologului Anthony Fauci, personalitate stiintifica foarte respectata in SUA, sa faca parte din echipa sa de lucru privind combaterea Covid-19, informeaza AFP.

NICUSOR DAN: Reprezentanti ai ONG-urilor vor evalua conditiile din centrele sociale

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca membri ai organizatiilor guvernamentale vor evalua conditiile din centrele sociale, in baza unei metodologii propuse in prealabil.

Cetatenii romani vor face exceptie de la masurile restrictive din Turcia, in zilele de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

In cursul zilelor de sambata, 5 decembrie si duminica, 6 decembrie, cetatenii romani din Turcia, care doresc sa isi exprime dreptul la vot in sectiile special amenzanate in orasele din Turcia, vor fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )