Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Antena3 Antena3,
Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Trei persoane au fost transportate la spital, doua fiind intoxicate cu fum si una prezentand arsuri, in urma unui incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza intr-un bloc din Iasi. Locatarii au iesit din imobil. continuă pe Antena3

Explozie urmata de incendiu intr-un bloc din Piatra Neamt. Trei persoane ranite au fost transportate la spital

Pompierii de la ISU Neamt intervin la un bloc din municipiul Piatra Neamt unde a avut loc o explozie urmata de un incendiu.

Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate.

S-a aruncat de la etajul trei, doar in lenjerie intima. Barbatul din Iasi a reusit miraculos sa scape cu viata

Un barbat de 44 de ani, beat, s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Iasi. Salvatorii l-au gasit in chiloti, prabusit pe pamant si l-au resuscitat. Individul a avut norocul sa scape cu viata, pentru.

Universitatea din Iasi, precizari de ultim moment despre posibila revocare a lui Tudorel Toader din functia de rector

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi nu renunta la criteriile privind revocarea rectorului in ciuda faptului ca Ministerul Educatiei i-a respoins noua carta universitara, precizeaza presedintele.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Iasi. Trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri si intoxicatii cu fum

Pompierii au intervenit sambata dupa-amiaza pentru a stinge un focul dintr-un apartamanet din cartierul iesean Nicolina.

Trei tineri din Teleorman, raniti si dusi la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe carosabil

Trei tineri au fost raniti sambata, 3 noiembrie, in urma unui accident rutier in satul Scrioastea, judetul Teleorman. Masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat.

Cartelul drogurilor din Iasi: schema fabuloasa prin care faceau bani

Trei tineri din Iasi au construit un adevarat cartel al drogurilor. Acestia isi procurau droguri precum cocaina si amfetamina de pe darknet si le vindeau apoi in anumite cluburi sau la festivaluri de muzica electronica. Politistii din Iasi investigheaza de mai multi ani cartelul tinerilor, iar intr-un final, au descins o operatiune de amploare prin [] .

Imagini rare cu un bursuc care isi pregateste vizuina pentru iarna intr-o padure din Iasi (VIDEO)

Imagini rare si foarte frumoase cu un bursuc care isi pregateste vizuina pentru iarna intr-o padure administrata de Romsilva prin Ocolul Silvic Dobrovat, la Directia Silvica Iasi. Imaginile au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )