Libnet.ro
UNICEF

10:16

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

B1 B1,
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un. continuă pe B1

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier in Luxemburg

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, a anuntat publicatia Luxemburger Wort, in pagina electronica, conform.

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax.

Germania: O persoana a murit si alte trei au fost ranite dupa ce un avion s-a prabusit pe marginea unei autostrazi

Cel putin persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii, la scurt timp dupa decolare in apropiere de localitatea Oldenburg, Germania,.

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in estul Luxemburgului

Un cetatean roman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, potrivit publicatiei Luxemburger Wort. Accidentul rutier a avut loc pe un.

Trafic ingreunat pe DN1 din cauza unui accident soldat cu trei victime

Un accident de circulatia a avut loc la Ciolpani. Potrivit informatiilor Politiei Rutiere, trei persoane au fost ranite. in plus, la aceasta ora, circulatia pe DN1 s-a intensificat, circulandu-se in coloana, informeaza B1. tv .

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

Maroc: 31 de morti intr-un accident rutier, printre care si multi copii care participau la o competitie sportiva

In Maroc, o coliziune frontala dintre un autobuz si un camion a ucis cel putin 31 de persoane, multe dintre ele fiind copii. Noua persoane au fost ranite, anunta oficialii.

Accident rutier grav pe DN 66: un minor de 13 ani care circula cu bicicleta a fost lovit de masina

Un accident rutier grav s-a petrecut astazi pe Drumul National 66 Hateg Petrosani. Victima a fost un copil de 13 ani, care fusese lovit de masina in timp ce se deplasa cu bicicleta, pe sosea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )