Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei romani au murit intr-un accident in Turcia

Antena3 Antena3,
Trei romani au murit intr-un accident in Turcia

Tragedie in Blaj. O familie si-a gasit sfarsitul in timp ce se afla in vacanta in Turcia. Doi romani - sot si sotie - si fiica lor, fosta candidata la primarie, au murit dupa ce. continuă pe Antena3

Tragedie in Turcia: Trei romani au murit dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit de un copac (VIDEO)

Vacanta in Turcia s-a incheiat brusc si tragic pentru o familie de romani. Doi soti impreuna cu fiica lor au murit chiar in drumul spre hotel, dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit.

Italia: Trei romani, acuzati de crima. Carabinierii sunt pe urmele lor

Petrecere cu final sangeros in localitatea italiana Villorba. Trei romani sunt acuzati de crima, informeaza Treviso Today. Circa 15 persoane, romani si moldoveni, au organizat o petrecere a burlacilor pentru.

VIDEO Accident teribil cu trei romani morti in Turcia. O familie din Blaj a decedat in microbuzul care ii transporta de la aeroport la hotel

Trei persoane din Blaj, doi soti si fiica acestora, au decedat, sambata, in Turcia, intr-un accident rutier. Microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac.

Trei morti intr-un accident grav la Cluj. Tragedia a fost provocata de un sofer care a patruns pe contrasens

Trei persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 31 de ani, au decedat si alte doua au fost ranite in urma unui accident care a avut loc, duminica dimineata, pe DN1, la intrarea in orasul Huedin, judetul Cluj. Tragedia a fost provocata de un sofer care a patruns pe contrasens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )