Libnet.ro
UNICEF

13:00

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

B1 B1,
Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si. continuă pe B1

Cei trei romani dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma, au fost gasiti (VIDEO)

UPDATE:Cei romani dati disparuti de catre familie in insula Saint Martin din Capitala au fost gasiti si sunt bine nefiind afectati de urgananul teribil ce au lovit insula. Unul dintre acestia.

Uraganul Irma face ravagii in Caraibe. Trei romani sunt de negasit. MAE: Verificam situatia romanilor din zona afectata

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Acestia se aflau pe greu-incercata insula St. Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, transmite Digi24.

Cei trei romani dati disparuti in urma uraganului Irma au fost gasiti

ACTUALIZARE 12:50 Cei trei romani dati disparuti de catre familii dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe au fost gasiti, unul dintre ei reusind sa anunte, pe Facebook, ca toti sunt bine, transmite Digi 24. ---- Un numar de trei romani sunt disparuti dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Ei se aflau pe insula Saint-Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, potrivit unei surse din presa.

Trei romani aflati pe insula Saint Martin, disparuti in urma uraganului Irma. MAE face demersuri pentru a verifica situatia

Trei romani sunt disparuti dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Ei se aflau pe insula Saint Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, joi dimineata, ca are in atentie cazul celor trei romani care nu mai pot fi contactati de catre familii.

Cei trei romani aflati pe insula Saint Martin, disparuti in urma uraganului Irma, au fost gasiti. MAE face demersuri pentru a verifica situatia

Trei romani sunt disparuti dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Ei se aflau pe insula Saint Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, joi dimineata, ca are in atentie cazul celor trei romani care nu mai pot fi contactati de catre familii.

Un numar de trei romani, disparuti in urma uraganului Irma

Un numar de trei romani sunt disparuti dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Ei se aflau pe insula Saint-Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, potrivit unei surse din presa.

Uraganul Irma: Cei trei romani dati disparuti pe insula St Martin au fost gasiti

Cei trei romani din insula St. Martin din Caraibe despre care nu se mai stia nimic in urma trecerii uraganului Irma au fost gasiti, anunta digi24. ro.

UPDATE Uraganul Irma a ucis patru persoane in Insulele Caraibe si se indreapta spre Puerto Rico.in bazinul Atlantic sunt in prezent trei uragane

Patru persoane au murit dupa ce cel mai puternic uragan din istorie format in Oceanul Atlantic a lovit miercuri Insulele Caraibe. in prezent, acesta se indreapta spre Puerto Rico si Haiti, autoritatile asteptandu-se ca in weekend Irma sa ajunga si in Florida, relateaza NBC News. in bazinul Atlantic sunt in prezent trei uragane. Furtunile Jose si Katia s-au intensificat de miercuri dupa-amiaza.

Uraganul Irma a ucis trei persoane in Insulele Caraibe si se indreapta spre Puerto Rico

Trei persoane au murit dupa ce cel mai puternic uragan din istorie format in Oceanul Atlantic, a lovit miercuri Insulele Caraibe. in prezent, acesta se indreapta spre Puerto Rico si Haiti, autoritatile asteptandu-se ca in weekend Irma sa ajunga si in Florida, relateaza NBC News.

Uraganul Irma a ucis patru persoane in Insulele Caraibe si se indreapta spre Puerto Rico

Patru persoane au murit dupa ce cel mai puternic uragan din istorie format in Oceanul Atlantic a lovit miercuri Insulele Caraibe. in prezent, acesta se indreapta spre Puerto Rico si Haiti, autoritatile asteptandu-se ca in weekend Irma sa ajunga si in Florida, relateaza NBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )