Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trei scenarii pentru redeschiderea cinematografelor. Anuntul facut de ministrul Culturii

Antena3 Antena3,
Trei scenarii pentru redeschiderea cinematografelor. Anuntul facut de ministrul Culturii

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anuntat, marti seara,trei scenarii pentru reluarea spectacolelor: sali deschise 100%, sali deschise la o capacitate de 66% din totalul numarului locurilor disponibile sau mentinerea interdictiilor. continuă pe Antena3

Trei scenarii pentru reluarea spectacolelor in spatiile inchise. Ministrul Culturii: Nu trebuie judecata la fel o zona in care nu ai niciun caz de COVID cu o zona in care focarul de infectie este unul mai dens (VIDEO)

Ministrul Culturii anunta trei scenarii pentru reluarea spectacolelor: sali deschise la capacitate de 100%, sali deschise la o capacitate de 66% din totalul numarului locurilor disponibile sau mentinerea.

Lovitura pentru Ion Tiriac. Anuntul facut acum: se intampla peste drum de complexul Stejarii

Ion Tiriac, probleme in afaceri? De ce fostul jucator de tenis roman intampina dificultati? Cineva i-a luat fata! Lovitura dura pentru Ion Tiriac! Ion Tiriac este posibil sa intampine ceva probleme in afacere, mai exact cand vine vorba despre ansamblul rezidential Stejarii pe care-l detine. Concurenta bate la usa! Sorin Creteanu, proprietar extrem de discret .

Salile de spectacole si-ar putea relua activitatea dupa 15 septembrie. Cele trei scenarii cu privire la redeschiderea teatrelor si a cinematografelor

Dupa data de 15 septembrie, salile de spectacole si-ar putea relua activitatea, dupa cum a precizat Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, acesta anuntand ca Executivul ia in calcul trei scenarii cu privire la reluarea activitatilor culturale in interior.

Cinematografele, teatrele si salile de opera s-ar putea redeschide din 15 septembrie Ministrul Culturii vrea o deschidere regionalizata Cele trei scenarii

Cinematografele si salile de teatru si de opera s-ar putea redeschide din 15 septembrie, a declarat marti seara, pentru HotNews. ro, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. El propune o deschidere regionalizata, in functie de numarul de cazuri de COVID-19 din fiecare judet, existand trei scenarii. Decizia va fi luata insa de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU), care se va intruni miercuri.

Se inchid hotelurile de pe litoral. Anuntul facut de presedintele Uniunii Hotelierilor

Au inceput deja sa se inchida hoteluri la Nisipurile de Aur din cauza absentei turistilor. De altfel, unele se vor inchide in aceasta saptamana, iar altele au facut-o deja de la data de 15 august 2020, a precizat pentru Travel News, Gheorghi Serev, presedinte al Uniunii Hotelierilor din statiunea Nisipurile de Aur. Se inchid hotelurile .

Restaurantele ar putea fi redeschise peste 7 zile! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Restaurantele ar putea fi redeschise cel mai probabil peste o saptamana, spune chiar premierul Ludovic Orban. Seful Executivului sustine ca sunt in continuare discutii cu reprezentantii Horeca pentru a se decide conditiile dar si masurile care ar putea fi luate in acest sens.

Se lucreaza la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anuntul facut de Gabriela Firea in urma cu scurt timp

Gabriela Firea da asigurari ca pasajul Doamna Ghica va fi gata in aceasta toamna, in ciuda criticilor care spun ca asta nu se va intampla. Primarul General al Capitalei sustine ca se lucreaza la foc continuu acum pentru ca realizarea proiectului a fost declarata prioritate maxima.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

LUDOVIC ORBAN: Asteptam ca Parlamentul sa voteze in procedura de urgenta modificarea Legii 55, indispensabila pentru redeschiderea scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul asteapta ca Parlamentul sa voteze in regim de urgenta modificarea Legii 552020, modificare indispensabila pentru a putea fi emise toate reglementarile secundare pentru inceperea scolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )