Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

Hotnews Hotnews,
 Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic, a declarat duminica Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor. Pe internet fix lider este RCSRDS, cu o cota de piata de 53%, in timp ce pe internet mobil conduce Orange cu o cota de piata de 39%. continuă pe Hotnews

IN 2019: Veniturile din sectorul telecom au crescut cu 3%

Veniturile din sectorul telecom din Romania au crescut cu 3% in anul 2019, ajungand la 16,5 miliarde de lei, adica 3,5 miliarde de euro, cea mai mare parte din total fiind generata de segmentul de telefonie mobila 39%), arata datele prezentate duminica de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), care precizeaza ca trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps, la sfarsitul anului 2019.

DIGI: Trecerea la munca de acasa a crescut nu doar traficul, ci si numarul romanilor care s-au abonat la internet fix si televiziune prin cablu

Grupul DIGIRCSRDS, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a raportat vineri venituri in crestere cu 11% pana la 313,2 milioane de euro in primul trimestru din acest an in pietele din Romania, Ungaria si Spania, dar si o crestere cu 9% a contractelor de servicii incheiate. Necesitatea de a fi conectati si trecerea masiva la munca de acasa au contribuit la utilizarea sustinuta de servicii fixe. Retelele noastre au sustinut o crestere de trafic de pana la 30%, pentru datele fixe, la ore de varf, si o crestere normala a traficului de date mobile de 11%, in martie, comparativ cu februarie, in Romania. , a declarat Serghei Bulgac, Chief Executive Officer CEO) al Digi Communications N.

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

Autobuze Mercedes si Solaris, potential pericol pe strazi: in ce orase din Romania circula deja

Autobuzele Mercedes si Solaris reprezinta un potential pericol, iar marcile sunt prezente si-n Romania, fiind cumparate de mai multe orase din tara. Comisia Europeana a lansat un.

Alpha Bank lanseaza pe piata din Romania ultima generatie de terminale EFT-POS

O noua generatie de terminale EFT-POS - Verifone Engage -este lansata in Romania de Alpha Bank, marcand un pas evolutiv pe piata locala a platilor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Wizz Air extinde perioada de suspendare a zborurilor din Romania catre 9 tari vest-europene

Zborurile Wizz Air intre Romania si Austria, Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania, Olanda si Marea Britanie vor ramane intrerupte pana pe data de 28 mai, a anuntat vineri compania aeriana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )