Libnet.ro
UNICEF

11:00

Trei spitale din Bucuresti vor fi relocate: Gabriela Firea a cerut achizitia de noi imobile (VIDEO)

B1 B1,
Trei spitale din Bucuresti vor fi relocate: Gabriela Firea a cerut achizitia de noi imobile (VIDEO)

Trei mari spitale din Capitala vor fi relocate integral sau partial in alte cladiri pentru ca acum nu respecta normele europene de confort sau chiar de igiena ale pacientilor! Una dintre unitatile. continuă pe B1

Consiliul General, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat nca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat inca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului. Astfel suma alocata catre biserici de municipalitate ajunge in 2018 la 121 milioane lei, iar suma data catre Catedrala Mantuirii Neamului la 45 milioane lei.

Gabriela Firea trimite Corpul de control la Maternitatea Giulesti

Corpul de Control al Primarului General al Capitalei va face un control la Maternitatea Giulesti, a anuntat miercuri Gabriela Firea, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Maternitatea Giulesti se afla in subordinea Primariei Capitalei. Controlul recent din maternitate a fost realizat de Directia de Sanatate Publica, la solicitarea Ministerului Sanatatii, care au decis sistarea temporara a internarilor, incepand din data de 30 noiembrie. Ministerul Sanatatii nu poate dispune insa eventuale sanctiuni conducerii maternitatii, acest lucru fiind de competenta Primariei Capitalei.

Transportul public va fi gratuit anul viitor pentru toti bucurestenii, anunta Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti.

Gabriela Firea vrea gratuitate la transportul in comun pentru toata lumea: Voi veni cu acest proiect

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti bucurestenii.

Primaria vrea sa elimine programul n trei schimburi n scolile din Bucuresti

Unitatile de invatamant din Capitala ar putea sa nu mai aiba program de studiu in trei schimburi, se arata intr-un proiect care va fi discutat la sedinta de miercuri a Consiliului General al Capitalei, transmite Mediafax. in prezent, peste 13. 000 de elevi studiaza in acest mod, in 11 scoli din Bucuresti.

Al patrulea transplant pulmonar efectuat n Romnia, la Spitalul 'Sf. Maria' din Bucuresti

Echipa medicala de la Spitalul Clinic 'Sf. Maria' a efectuat miercuri al patrulea transplant de plamani realizat in tara noastra, starea pacientului fiind una buna, anunta Administratia Spitalelor din Bucuresti. Beneficiarul este o femeie in varsta de 51 de ani, din Iasi, care se afla pe lista de asteptare pentru transplant.

Unul din sapte studenti la Universitatea Politehnica din Bucuresti va fi strain. n 2019, din Maroc vor veni 1.500

Universitatea Politehnica din Bucuresti va avea peste 1. 500 de studenti proveniti din Maroc incepand cu anul universitar 2019-2020. Mihnea Costoiu, rectorul Universitatii Politehnica, a declarat ca, in total, universitatea va avea 3. 500 de studenti straini.

Angajatii sectorului de transport feroviar din Germania vor intra n greva de luni, strnind ngrijorari privind afectarea calatoriilor n preajma Craciunului / Acestia cer cresteri salariale cu 7,5%

Sindicatul cailor ferate si al transporturilor din Germania EVG) a anuntat ca membrii sai vor intra luni in greva, ceea ce va afecta traficul trenurilor pe liniile locale, regionale si nationale, dupa ce discutiile cu operatorul feroviar Deutsche Bahn nu au dat rezultate, au declarat duminica pentru Reuters doua surse sindicale.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )