Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trei zile de audieri. Rectorul Bungau, fostul decan Chipea si sotii Dindelegan afla vineri daca se intorc in arest

Adevărul Adevărul,
Trei zile de audieri. Rectorul Bungau, fostul decan Chipea si sotii Dindelegan afla vineri daca se intorc in arest

Dupa un maraton de 55 de ore, intrerupt de 8 ore de pauza, audierile in dosarul rectorului Constantin Bungau, ale fostului decan Floare Chipea, si ale sotilor Dindelegan, au luat sfarsit. Solutia va fi data, insa, abia maine, in jurul orei 16. continuă pe Adevărul

Oradea. Rectorul Bungau, decanul Floare Chipea si sotii Dindelegan au fost retinuti de procurorii DNA

Un nou scandal de coruptie loveste in reputatia Universitatii din Oradea. Aceasta institutie de invatamant superior a fost decapitata de magistrati.

Botosaniul pe uscat in plina canicula. Furnizarea apei potabile va fi sistata trei zile in orasele si comunele judetului

Desi canicula apasa greu judetul Botosani, societatea care furnizeaza apa Botosanenilor va inchide robinetele pentru trei zile. Mai precis in acest weekend locuitorii judetului vor trebuie sa-si faca rezerve de apa, pentru ca au loc lucrari planificate la retea.

Dupa ce a fost in Serbia, presedintele Chinei efectueaza o vizita de stat de trei zile in Polonia

Presedintele chinez Xi Jinping a inceput duminica dupa-amiaza o vizita de trei zile in Polonia. Mai multe acorduri interguvernamentale vor fi semnate cu aceasta ocazie cu scopul intaririi.

Presedintele Germaniei incepe, luni, o vizita de trei zile in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incepe, luni, o vizita de trei zile in Romania, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. Cei doi se vor intalni, in cursul zilei de luni, la Palatul Cotroceni, unde vor discuta despre intensificarea relatiilor de tip strategic si consolidarea schimburilor economice.

Rectorul Universitatii Oradea, retinut de DNA. Lua mita butoni din aur, icoane argintate si cravate

Rectorul Universitatii Oradea - Constantin Bungau, fostul decan al Facultatii de Stiinte socio-umane - Floarea Chipea, preotul Marin Dindelegan, din cadrul Parohiei Iosia, si sotia sa - psihologul Camelia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )