Libnet.ro
UNICEF

18:30

Trei zile de doliu national in Columbia, pentru GabrielGarcia Marquez

Adevărul Adevărul,
Trei zile de doliu national in Columbia, pentru GabrielGarcia Marquez

Juan Manuel Santos, presedintele Columbiei, a declarat astazi trei zile de doliu national pentru moartea scriitorului Gabriel Garcia Marquez, un scriitor care i-a aratat Americii Latine ca nu este condamnata la o suta de ani de singuratate, scrie publicatia mexicana El Financiero. continuă pe Adevărul

Trei zile de doliu national in Columbia, dupa moartea celebrului scriitor Gabriel Garcia Marquez

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a decretat doliu national de trei zile in memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. Autorul , laureat al premiului Nobel pentru literatura pe anul 1982, a murit joi in.

Trei zile de doliu national in Columbia, in omagiu pentru scriitorul Gabriel Garcia Marquez

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a decretat doliu national timp de trei zile pentru memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez. in omagiu memoriei lui Gabriel Garcia Marquez, am decretat un doliu .

Doliu national de trei zile in Columbia, dupa moartea scriitorului Gabriel Garcia Marquez

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a decretat doliu national de trei zile in memoria scriitorului Gabriel Garcia Marquez, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 1982, decedat joi, in resedinta sa din Ciudad de Mexico, la varsta de 87 de ani, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Doliu national dupa moartea lui Garcia Marquez. Una dintre surorile lui doreste aducerea corpului sau in Columbia

Presedintele Juan Manuel Santos a decretat doliu national de trei zile in Columbia, un omagiu laureatului Nobel pentru Literatura, Gabriel Garcia Marquez, decedat joi la domiciliul sau din Mexic la varsta de 87 de ani, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )