Libnet.ro
UNICEF

10:16

O treime dintre benzinariile din Capitala nu au afisat pretul carburantilor la loc vizibil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O treime dintre benzinariile din Capitala nu au afisat pretul carburantilor la loc vizibil

O treime dintre benzinariile analizate din Capitala nu au afisat pretul carburantilor la loc vizibil, iar in unele cazuri tarifele nu se regasesc nici la pompa, se arata intr-un studiu realizat la finele lunii ianuarie de o firma de cercetare a pietei. continuă pe Ziarul Bursa

4 din 5 clienti se declara nemultumiti de benzinariile din Capitala (studiu)

Doar 20% din clientii sub acoperire se declara pe deplin multumiti de servicile oferite in benzinariile din Capitala, mai exact de atentia oferita cumparatorilor, consilierea dar si dotarile existente, conform unui studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS - Business Solutions la finele lunii ianuarie a acestui an.

Situatie disperata la sectia de Neurochirurgie a Spitalului Colentina din capitala. Doi pacienti risca sa moara

Situatie disperata la Spitalul Colentina din Capitala. Sectia de Neurochirurgie a unitatii medicale se afla intr-o stare deplorabila dupa ce noua conducere a decis sa faca reduceri de personal si sa.

Proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii - care cer demisia Guvernului - doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

Noi proteste de amploare anuntate in weekend, in Piata Victoriei din Capitala

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii care cer demisia Guvernului doresc sa alerge pasnic in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor sa faca istorie, prin numarul mare de participanti.

Business report:59 de intersectii din Capitala ar putea fi conectate anul acesta la sistemul inteligent de semafoare;Asociatii ale pacientilor: Ieftinirea cu 35% a medicamentelor va limita accesul la tratament, deoarece multe dintre ele vor fi retrase;Pr

Noi modificari la proiectul legii RCA: asiguratorii cer majorarea ratei cheltuielilor de la 25% la 35% din valoarea primei. Jucatorii din piata asigurarilor au cerut. Cheltuielile in Bugetul 2017: Virajul scurt spre subdezvoltare. Cheltuielile au fost prevazute in bugetul de stat 2017 cu o crestere de aproape trei ori mai mare fata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )