Libnet.ro
UNICEF

01:05

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Hotnews Hotnews,
 Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara. continuă pe Hotnews

Doua noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul a crescut la 184 de cazuri

Autoritatile au anuntat doua noi decese cauzate de coronavirus, doi barbati din Neamt si Suceava.

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

Coronavirus in Romania: Alte 6 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 157. UPDATE

Alte sase decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dimineata in Romania, bilantul mortilor ajungand la 157. Este vorba de trei barbati si trei femei, cu varste intre 66 si 72 de ani.

inca 7 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 140 UPDATE

Inca 7 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate sambata, astfel incat bilantul total urca la 140. Doua dintre persoanele care au decedat sunt din Bucuresti. Initial, autoritatile au anuntat 141 de decese, dar au revenit si au precizat ca unul dintre decese se infirma.

inca 3 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 151

Inca 3 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate duminica, in jurul orei 18,00, astfel incat bilantul total urca la 151.

Alte 2 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 148

Inca 2 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate duminica, astfel incat bilantul total urca la 148. Este vorba de un barbat de 82 de ani internat la un camin de batrani din Galati si o femeie de 70 de ani din Giurgiu.

Alte 6 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 146

Inca 6 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate sambata seara, astfel incat bilantul total urca la 146. Este vorba de trei persoane din Hunedoara, doua din Suceava si unul din Bucuresti.

inca 8 decese in Romania din cauza coronavirusului: o femeie a murit in casa, alta in ambulanta. Bilantul total a ajuns la 141

Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anuntate in Romania sambata la pranz, astfel ca bilantul se ridica acum la 141. Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, in ultimele 24 de ore fiind confirmate inca 430 de cazuri. 329 de persoane au fost vindecate si externate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )