Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un tren a deraiat din cauza unei alunecari de teren. Calatorii au scapat nevatamati

Adevărul Adevărul,
Un tren a deraiat din cauza unei alunecari de teren. Calatorii au scapat nevatamati

Un tren de calatori ce apartine companiei private Regiotrans, care circula pe ruta Resita-Timisoara, a fost surprins marti dimineata e o alunecare de teren, in apropierea Bocsei Montane, din Caras-Severin. Summary. continuă pe Adevărul

Situatie CRITICA in Vrancea din cauza alunecarilor de teren! Un sat risca sa fie ras de pe fata pamantului (FOTO)

Situatie critica in satul Chiojdeni, judetul Vrancea, din cauza alunecarilor de teren de pe dealurile din zona. Situatia a fost cauzata de topirea brusca a zapezilor si de ploile abundente din ultima luna. Ac.

A murit din cauza unei greseli facute de medici. Acestia au incurcat substantele in timpul operatiei

O tanara de 28 de ani, Ekaterina Fedyaeva, din Rusia, a ajuns la spital pentru a fi supusa unei operatii, dar medicii au reusit sa o lase fara viata. Tanara a suferit o operatie pentru scoaterea.

Zeci de mii de persoane, evacuate in Germania, din cauza unei bombe uriase

Peste 26. 000 de persoane au trebuit sa-si paraseasca locuintele duminica dimineata cand expertii au inceput sa dezamorseze o bomba de 1,8 tone ramasa din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial,.

Inspectorii fitosanitari au interzis importul a 1.100 tone de cartofi din Egipt din cauza unei bacterii

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat astazi ca, in urma actiunilor de control, inspectorii fitosanitari au depistat o cantitate de 1. 100 tone de cartofi din Egipt, care au primit interdictia de a intra in tara prin portul Constanta, deoarece, conform analizelor de laborator, a fost depistata prezenta bacteriei Ralstonia solanacearum Putregaiul brun), se precizeaza intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

Sarbatoare indoliata. O micuta solista de muzica populara, in varsta de doar 10 ani, a murit din cauza unei encefalite acute

Ana Maria Gheorghitoaia, o micuta artista din Rovinari, a intrat in coma inainte de Sarbatorile Pascale din cauza unei encefalite acute. Fetita, in varsta de numai 10 ani, a murit chiar in prima zi de Pasti.

Circulatia feroviara intre Timisoara si Resita a fost reluata, cu restrictii de viteza, dupa ce un tren a deraiat

Circulatia feroviara intre Timisoara si Resita a fost reluata, marti seara, dupa ce in cursul diminetii un tren a deraiat, din cauza surparii unui mal de pamant.

Un tren de calatori a deraiat intre Resita si Timisoara

Un tren de calatori a deraiat intre Resita si Bocsa, in dreptul garii Coltan. Trenul a deraiat din cauza alunecarilor de teren din zona. Nu sunt.

Alerta alimentara in Romania. Un transport de peste o mie de tone de cartofi a primit interdictia de a intra in tara din cauza unei bacterii extrem de periculoase

Alerta alimentara in Romania. Un transport de peste o mie de tone de cartofi din Egipt a primit intedictia de a intra in tara din cauza unei bacterii extrem de periculoase. Ministerul Agriculturii spune.

Presa britanica acuza ca din cauza suprapopularii din inchisorile din Romania, interlopii romani pot umbla liberi prin Regatul Unit

Tabloidele britanici condamna in mai multe articole faptul ca interlopi extrem de periculosi din Romania pot umbla liberi prin Regatul Unit deoarece suprapopularea din inchisorile din Romania ii face pe acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )