Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa dea sentinta in dosarul Colectiv. Procurorii DNA au cerut pedepse de peste 170 de ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Tribunalul Bucuresti, asteptat sa dea sentinta in dosarul Colectiv. Procurorii DNA au cerut pedepse de peste 170 de ani de inchisoare

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni o prima sentinta in dosarul Colectiv, la mai bine de trei ani si jumatate de cand cauza a fost trimisa in instanta. Procurorii DNA au cerut pedepse maxime pentru patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Piedone, pompierii ISU care nu au verificat autorizatia clubului, dar si pentru cei responsabili de montarea focului de artificii. continuă pe Adevărul

La peste patru ani de la tragedie, Tribunalul Bucuresti da, luni, prima sentinta in dosarul Colectiv. Pedepsele cerute de procurori si acuzatiile aduse celor din dosar (VIDEO)

Tribunalul Bucurestiva da, luni, verdictul in calitate de prima-instanta, in dosarul Colectiv, dupa ce timp de mai multi ani a fost blocat din motive procedurale. Timp de doi ani, procesul a fost blocat.

Amanare in dosarul Colectiv: Tribunalul Bucuresti se va pronunta pe 16 decembrie

Instanta a amanat pentru 16 decembrie pronuntarea unei prime sentinte in dosarul Colectiv. Procurorii DNA au cerut pedepse maxime pentru patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Piedone, pompierii ISU care nu au verificat autorizatia clubului, dar si pentru cei responsabili de montarea focului de artificii.

Dosarul Colectiv. Prima sentinta, amnata pna pe 16 decembrie Pedepsele maximale cerute de procurori pentru patronii clubului, pompieri si fostul primar Piedone

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, pentru luni, 16 decembrie, pronuntarea in dosarul Colectiv. Decizia nu va fi definitiva. Procurorii au cerut, la ultimul termen, inchisoare cu executare pentru inculpatii din dosar.

Pronuntarea in dosarul Colectiv, asteptata la Tribunalul Bucuresti

ACTUALIZARE - Pronuntarea in dosarul Colectiv a fost amanata pentru 16 decembrie.

Amanare in procesul Colectiv: Tribunalul Bucuresti se va pronunta in 16 decembrie

Tribunalul Bucuresti a amanat cu o saptamana primul verdict in dosarul Colectiv. Pentru fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, si pentru functionarii institutiei implicati in.

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 16 decembrie pronuntarea sentintei in cazul Colectiv

Tribunalul Bucuresti a amanat pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Nicolae Banicioiu a ajuns la Parchetul General. Fostul ministru al Sanatatii a fost citat in dosarul Colectiv

Nicolae Banicioiu a ajuns, vineri, la Parchetul General, unde a fost asteptat de cateva rude ale victimelor tragediei din Colectiv. Fostul ministru al Sanatatii a fost citat ca martor in dosarul Colectiv, fiind pentru a doua oara cand este citat de procurori in acest dosar. Nicolae Banicioiu a fost citat la Parchetul General in dosarul .

NICOLAE BANICIOIU IN DOSARUL COLECTIV: Nu am refuzat niciun ajutor de afara

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, vineri, dupa ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore la Parchetul General in dosarul Colectiv, ca el si medicii au facut, la acea vreme, tot ceea ce era omeneste posibil. Nu am refuzat niciun ajutor de afara, a spus Banicioiu.

Cine este Nicolae Banicioiu si de ce este anchetat in dosarul Colectiv. Multi parinti au venit cu acuzatii dure pentru fostul ministru al Sanatatii

Cariera politica a fostului Ministru al Sanatatii, incepe undeva in anul 2004, ctnd a fost ales pentru prima data in Parlamentul Romaniei, din partea PSD, si a avut o variata activitate parlamentara in comitete si comitii. La baza este doctor stomatolog, terminand in 2004 Facultatea de Stomatologie din cadrulUniversitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila .

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, dupa ce a fost audiat in dosarul Colectiv: Am facut tot ceea ce era omeneste posibil. Nu am refuzat niciun ajutor

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu a ajuns in urma cu putin timp la Parchetul General, unde este chemat astazi in fata judecatorilor, in dosarul Colectiv. Stire in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )