Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tribunalul Bucuresti: Dosarul Colectiv a fost amanat din nou, cu o luna, din motive procedurale

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Bucuresti: Dosarul Colectiv a fost amanat din nou, cu o luna, din motive procedurale

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni, judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, informeaza Agerpres. Procesul a fost amanat pentru 15 ianuarie 2018, pentru neindeplinirea procedurii de citare cu parti civile, acelasi motiv fiind invocat de altfel si la termenele anterioare. continuă pe Hotnews

BILANTUL NEGRU al recursului compensatoriu: Cate persoane au fost eliberate din inchisori

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca, pana duminica, au fost eliberate din inchisori, ca urmare a aplicarii legii recursului compensatoriu, 764 persoane. Totodata, 1. 787 persoane au.

Absurdul sistemului medical romanesc loveste din nou. Cazul alergatorului bolnav de cancer: Mi-e scarba de sistemul asta care isi bate joc de bolnavi!

Un nou caz scoate la lumina birocratia absurda a sistemului medical romanesc. Alergatorul Robert Cadar, operat de o forma extrem de rara si de chinuitoare de cancer, a povestit cum a fost trimis a treia.

Ilie Nastase socheaza din nou: Nici nu stiu cati copii am!

In autobiografia sa, marele tenismen Ilie Nastase a marturisit ca a avut peste 2. 000 de femei. Acesta a fost intrebat intr-o emisiune radio de cate ori a fost casatorit si, initial, a.

Jandarmeria: Trei persoane au fost ridicate din Piata Victoriei. O persoana va fi probabil cercetata pentru loviri, celelalte doua vor primi sanctiuni contraventionale

Trei persoane au fost ridicate, sambata, de jandarmi, in urma conflictului din Piata Victoriei, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )