Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tribunalul Bucuresti: Mario Iorgulescu, arestat pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Tribunalul Bucuresti: Mario Iorgulescu, arestat pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu pentru 30 de zile, in dosarul in acre este acuzat de omor si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante. continuă pe Antena3

Scandalul POLUARII! Patronul unei firme de salubrizare, arestat pentru 30 de zile

Scandalul poluarii din Capitala ia amploare. Patronul unei firme de salubrizare a fost arestat, joi, pentru 30 de zile, conform deciziei instantei. Firma ar fi poluat mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si.

Mario Iorgulescu afla daca va fi sau nu arestat in lipsa. Soarta beizadelei sefului LPF, pe masa judecatorilor

Procurorii cer Tribunalului Bucuresti emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe nnumele lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu - presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal - acuzat de omor si conducere sub influenta acoolului sau a alttor substante interzise.

Mandat de arestare in lipsa pe numele lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalul Bucuresti au emis, joi,mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Mario Iorgulescu. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Iorgulescu Mario pentru o perioadade 30 de.

Tribunalul Bucuresti amana pentru joi decizia privind cererea procurorilor de arestare in lipsa a lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru joi o decizie privind cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu. Dosarul este deschis pentru omor si conducerea unui.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa se pronunte astazi asupra arestarii preventive a lui Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti judeca joi cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Tribunalul Bucuresti judeca cererea procurorilor de arestare a lui Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti judeca marti cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, potrivit Agerpres.

Instanta decide astazi daca emite mandat de arestare pentru Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti decide joi daca emite mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, internat in prezent la o clinica din Italia, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Mario Iorgulescu afla daca va fi arestat

Mario Iorgulescu afla astazi daca va fi emis un mandat de arestare pe numele sau.

Instanta a decis arestarea lui Mario Iorgulescu, la jumatate de an de la accidentul in urma caruia a ucis un tanar Procedura de incarcerare este una dificila

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu, la jumatate de an de la accidentul pe care l-a provocat in Capitala, soldat cu decesul unui tanar. Potrivit procurorilor, la momentul accidentului Iorgulescu era baut si sub influenta cocainei. La acest moment, fiul lui Gino Iorgulescu este internat la o clinica in Italia, iar procedura ca el sa ajunga in arest este una dificila.

Instanta amana din nou pronuntarea in cazul cererii de arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalului Municipiului Bucuresti au amanat din nou marti pronuntarea unei decizii in cazul cererii procurorilor de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducerea unui vehicul in timp ce se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )