Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tribunalul Bucuresti, motivarea deciziei de arestare a lui Nicusor Constantinescu: A incalcat flagrant, cu rea-credinta, obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Bucuresti, motivarea deciziei de arestare a lui Nicusor Constantinescu: A incalcat flagrant, cu rea-credinta, obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei de arestare a acestuia, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Magistrati: Nicusor Constantinescu a incalcat flagrant obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare. Asta arata magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare a acestuia.

Nicusor Constantinescu, incalcare a obligatiilor impuse in cadrul controlului judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei de.

Cum motiveaza judecatorii Tribunalului Bucuresti decizia de arestare a lui Nicusor Constantinescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti motiveaza decizia de arestare in cazul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, prin faptul ca a incalcat, cu rea-credinta, obligatia de a nu parasi tara. Nu s-a facut dovada necesitatii ca Nicusor Constantinescu sa ramana pe teritoriul altui stat pentru a se trata.

Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu a incalcat flagrant obligatiile care i s-au impus, fara justificare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, motiveaza.

Motivare: Nicusor Constantinescu a incalcat obligatiile care i s-au impus

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a incalcat in mod flagrant obligatiile care i-au fost impuse in cadrul controlului judiciar, el neavand nicio justificare, arata.

Nicusor Constantinescu ar putea scapa de arest

Nicusor Constantinescu ar putea scapa de arest, chiar daca in acest moment este dat in urmarire internationala. Curtea de Apel judeca astazi o contestatie depusa de procurorii DNA la decizia Tribunalului de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )