Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tribunalul Dambovita a amanat decizia privind solicitarea de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Dambovita a amanat decizia privind solicitarea de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae

Tribunalul Dambovita a amanat, vineri, decizia privind o eventuala eliberare conditionata a omului de afaceri Ioan Niculae, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul Mita la PSD, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea: Ministerul Economiei a amanat decizia privind listarea Salrom

Ministerul Economiei, actionarul majoritar al Salrom, a amanat luarea unei decizii privind listarea companiei, a anuntat Fondul Proprietatea FP), actionar care se asteapta ca oferta publica initiala sa transforme Salrom intr-una dintre cele mai cunoscute companii din industria europeana a sarii.

Decizia privind o eventuala eliberare conditionata a lui Catalin Voicu, amanata

Instanta a decis, marti, amanarea hotararii privind o eventuala eliberare conditionata a fostului senator PSD Catalin Voicu, condamnat in 2013 la sapte ani de inchisoare pentru coruptie, potrivit Agerpres.

Magnatul Ioan Niculae ar putea fi eliberat, astazi, de Tribunalul Dambovita

Tribunalul Dambovita a amanat pentru 22 ianuarie pronuntarea privind eliberarea conditionata a omului de afaceri Ioan Niculae, care executa din aprilie o pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare, in dosarul Mita la PSD.

Decizia privind listarea Salrom, amanata din nou

Ministerul Economiei a amanat, din nou, sa ia o decizie cu privire la initierea listarii companiei nationale de sare Salrom, in Adunarea Generala din 14 ianuarie, si a solicitat Consiliului de Administratie CA) al companiei sa isi prezinte opinia fata de subiect, in contextul in care un singur administrator, Simona Fatu, a avizat pozitiv demararea pregatirilor pentru listare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )