Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tribunalul Gorj a respins cererea Complexului Energetic Oltenia de suspendare a grevei minerilor

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Gorj a respins cererea Complexului Energetic Oltenia de suspendare a grevei minerilor

Magistratii Tribunalului Gorj au respins, marti, cererea Complexului Energetic Oltenia CEO) privind suspendarea grevei minerilor prin ordonanta presedintiala, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Mii de angajati ai Complexului Energetic Oltenia sunt n greva / Protestatarii l cheama la negocieri pe ministrul Energiei/ Conducerea companiei si reprezentantii sindicatelor au nceput negocierile cu Ministerul Energiei

Greva declansata vineri seara in Cariera Jilt Nord a Complexului Energetic Oltenia s-a extins si sunt semnale ca minerii au oprit lucrul si in carierele Jilt Sud, Rosiuta, ELFCU Motru, Tismana 1 si 2, scrie Pandurul. ro. Minerii cer, intre altele, majorarea salariilor si imbunatatirea conditiilor de lucru si il cheama pe ministrul Energiei, Anton Anton, sa vina sa stea de vorba cu ei si sa vada conditiile in care muncesc. Spre deosebire de alte proteste, de data aceasta, minerii refuza sa fie reprezentati de sindicate, spunand ca nu mai au incredere in ele. UPDATE Conducerea companiei si reprezentantii sindicatelor s-au prezentat luni, la Ministerul Energiei, inca de la prima ora. in acest moment, au loc discutii extrem de tensionate cu secretarul de stat Doru Visan, potrivit informatiilor HotNews. ro.

UPDATE Greva de la Complexul Energetic Oltenia s-a extins n toate cele zece cariere / Protestatarii l cheama la negocieri pe ministrul Energiei/ Conducerea companiei si reprezentantii sindicatelor au nceput negocierile cu Ministerul Energiei

Greva declansata vineri seara in Cariera Jilt Nord a Complexului Energetic Oltenia s-a extins luni in toate cele zece cariere. Minerii cer, intre altele, majorarea salariilor si imbunatatirea conditiilor de lucru si il cheama pe ministrul Energiei, Anton Anton, sa vina sa stea de vorba cu ei si sa vada conditiile in care muncesc. Spre deosebire de alte proteste, de data aceasta, minerii refuza sa fie reprezentati de sindicate, spunand ca nu mai au incredere in ele. La aceasta ora, conducerea companiei si reprezentantii sindicatelor sunt la negocieri la Ministerul Energiei si au loc discutii extrem de tensionate cu secretarul de stat Doru Visan, potrivit informatiilor HotNews. ro.

Greva de la Complexul Energetic Oltenia s-a extins n toate cele zece cariere / Ministerul Energiei ameninta grevistii: Am nstiintat organele statului si daca este pusa n pericol securitatea energetica, vom actiona ca atare

Greva declansata vineri seara in Cariera Jilt Nord a Complexului Energetic Oltenia s-a extins luni in toate cele zece cariere. Minerii cer, intre altele, majorarea salariilor si imbunatatirea conditiilor de lucru si il cheama pe ministrul Energiei, Anton Anton, sa vina sa stea de vorba cu ei si sa vada conditiile in care muncesc. Spre deosebire de alte proteste, de data aceasta, minerii refuza sa fie reprezentati de sindicate, spunand ca nu mai au incredere in ele. Conducerea companiei si reprezentantii sindicatelor au avut luni dimineata, timp de 4 ore, o discutie foarte tensionata cu reprezentantii Ministerului Energiei, insa nu au gasit solutii concrete pentru rezolvarea problemelor ridicate de mineri. Ministerul Energiei si conducerea companiei propun acordarea de vouchere de vacanta incepand din luna mai, insa cea mai importanta revendicare- majorarea salariilor cu 45%- nu poate fi luata in considerare. Urmeaza negocieri intre sindicate si conducerea companiei.

Cum intelege Complexul Energetic Oltenia sa dialogheze cu minerii care aflati in greva: I-a dat in judecata pe unii dintre acestia! Angajatii au ramas consternati (FOTO)

Greva de la Complexul Energetic Oltenia se transforma intr-un adevarat scandal. Marti se judeca la Tribunalul Gorj judeca cererea combinatului cu privire la suspendarea grevei minerilor prin ordonanta.

SONDAJ E justificata greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia?

Greva declansata vineri la o cariera a Complexului Energetic Oltenia s-a extins, luni, la toate cele zece cariere. Minerii, care nu sunt reprezentati de sindicate, vor salarii mai mari si conditii mai bune de lucru. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca e justificata greva minerilor de la CE Oltenia?.

Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, despre greva de la Complexul Energetic Oltenia: Daca nu era introdusa taxa de 2% pe cifra de afaceri, salariile minerilor puteau fi marite cu peste 20%

Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor energetice, introdusa de Guvernul Dancila prin celebra OUG 114/2018, va avea un impact negativ asupra Complexului Energetic Oltenia CEO) de 65 milioane lei anual. Daca nu ar fi fost introdusa aceasta taxa, salariile minerilor de la CEO puteau fi marite cu peste 20%, scrie Razvan Nicolescu pe contul sau de Facebook. Reamintim ca minerii au declansat vineri seara o greva spontana, fiind nemultumiti de salarii.

Ministrul Energiei, intalnire cu grevistii de la Complexul Energetic Oltenia

Intalnire de ultima ora chiar acum intre ministrul Energiei si reprezentantii Complexului Energetic Olteania. intalnirea vine dupa ce mii de mineri din Oltenia au intrat in greva. Termocentralele care asig.

VIDEO Greva spontana la Complexul Energetic Oltenia: Minerii au oprit lucrul. Ei cer salarii mai mari si conditii mai bune de munca

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au declansat vineri seara o greva spontana, iar de atunci pana in acest moment, au refuzat sa mai lucreze, potrivit presei gorjene. Minerii nu vor sa fie reprezentati de liderii sindicali la negocieri, spunand ca nu mai au incredere in ei, potrivit ziarului Pandurul. ro. Complexul Energetic Oltenia se afla intr-o situatie extrem de dificila, fiind estimata pentru 2018 o pierdere de circa 1 miliard de lei. CE Oltenia va avea si mai mult de suferit dupa ce Guvernul Dancila a decis, prin celebra OUG 114/2018, ca societatile din sectorul energetic sa plateasca o taxa de 2% din cifra de afaceri.

Victor Ponta: Complexul Energetic Oltenia va fi bagat cu FORTA in Fondul Suveran facut de Dragnea ca sa VANDA companiile romanesti la sponsorii lui din STRAINATATE

Nu exista bani de majorare a salariilor minerilor de la Complexul Energetic Oltenia CEO) datorita introducerii taxei pe cifra de afaceri de catre Guvern, a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, intr-o.

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia continua GREVA: Protestatarii au blocat calea ferata(VIDEO)

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia continua si marti. Minerii sunt nemultumiti de propunerea de majorare a salariilor cu 10-12%, facuta de conducerea societatii, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )