Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tribunalul Ilfov judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

B1 B1,
Tribunalul Ilfov judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Zi decisiva pentru Adrian Nastase. Judecatorii Tribunalului Ilfov discuta joi contestatia procurorilor privind decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, care au admis pe 23 iulie, ca Adrian Nastase. continuă pe B1

Tribunalul Ilfov judeca maine propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, maine, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, instanta urmand sa decida definitiv daca fostul premier va fi pus in libertate, transmit surse din presa.

Tribunalul Ilfov judeca joi propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, joi, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, instanta urmand sa decida definitiv daca fostul premier va fi pus in libertate. Adrian Nastase va fi dus de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Ilfov, care va lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4, prin care a fost admisa propunerea de eliberare conditionata a fostului premier, relateaza Mediafax.

Adrian Nastase a ajuns la Tribunalul Ilfov, acolo unde se judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata (VIDEO)

UPDATE: 11:33: Fostul premier AdrianNastase a fost scos fara catuse din duba cu care a fost adus de la penitenciar, in timp ce Jandarmeria Romana a instalat garduri de protectie, relateazaB1.

Adrian Nastase a parasit Tribunalul Ilfov: Instanta a ramas in pronuntare privind contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata (VIDEO)

UPDATE 12:28 Adrian Nastase a parasit instanta, urmand sa astepte pronuntarea in penitenciar. Magistratii Tribunalului Ilfov sunt acum in pronuntare. UPDATE: 11:33: Fostul premier AdrianNastase a fost.

Eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase, judecata joi la Tribunalul Ilfov

Propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase va fi judecata joi de Tribunalul Ilfov, decizia instantei urmand sa fie definitiva.

UPDATE: Adrian Nastase a ajuns la Tribunalul Ilfov. Acesta afla joi daca va fi eliberat conditionat. Este sustinut de fii sai. Jandarmii au luat masuri speciale - garduri de protectie ca la mitinguri si meciuri.

Propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase va fi judecata joi de Tribunalul Ilfov, decizia instantei urmand sa fie definitiva.

Tribunalul Ilfov decide joi daca il elibereaza conditionat pe Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, joi, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, informeaza Mediafax. Decizia.

Adrian Nastase, la Tribunalul Ilfov; fostul premier ar putea fi eliberat conditionat

Adrian Nastase, condamnat in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii, a fost adus, joi, lla Tribunalul Ilfov, unde se va discuta propunerea de eliberare conditionata a fostului premier.

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare

Adrian Nastase ar putea iesi astazi din inchisoare. Tribunalul Bucuresti judeca recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata data de magistratii Judecatoriei Sectorului 4. Condamnat pentru.

Tribunalul Constanta judeca contestatia lui Becali la condamnarea din dosarul Valiza: Latifundiarul spera sa isi recupereze si valiza cu bani

Gigi Becali vrea sa scape de condamnarea din dosarul Valiza, iar magistratii Tribunalului Constanta se pronunta miercuri pe contestatia acestuia la executarea pedepsei. Becali spune ca fotbalistii nu sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )