Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Antena3 Antena3,
Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine pe 23 septembrie un concert in Piata George Enescu, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Pentru a promova acest. continuă pe Antena3

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume vrea licenta pentru a organiza pariuri sportive online

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume, vrea sa obtina licenta pentru a organiza pariuri sportive online, anunta Reuters. in acest scop, grupul a formulat o.

FOTO Cei mai cunoscuti doinitori ai horitului din grumaz s-au intalnit in Pasul Tihuta

Maestrii horitului cu noduri, un stil arhaic de interpretare, s-au intalnit in Pasul Tihuta. Trei generatii de rapsozi au incantat astazi aproape 1000 de persoane chiar in mijlocul naturii. Printre ei s-a numarat si Nicolae Pitis, unul dintre cei mai cunoscuti si valorosi interpreti ai horilor din grumaz.

A murit Adrian Calimente, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara

Adrian Calimente s-a stins din viata la varsta de 57 de ani. Hunedoreanul conducea mai multe afaceri prospere in zona Hunedoarei, fiind considerat unul dintre cei mai influenti oameni din judet.

INFOGRAFIE Cei mai fericiti dintre pamanteni: popoarele care se declara cel mai multumite de viata pe care o duc

Romanii au devenit mai tristi in ultimii sase ani, potrivit raportului anual publicat luni de Adunarea Generala a ONU. in prezent, Romania ocupa locul 90 din 156 in clasamentul care masoara fericirea pe baza a sase indicatori-cheie: PIB/ cap de locuitor, speranta de viata, prezenta cuiva pe care te poti baza, perceptia privind libertatea de a face alegeri, lipsa coruptiei si generozitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )