Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tripla crima din Brasov. Anuntul facut de angajatii firmei administrate de asasin

Antena3 Antena3,
Tripla crima din Brasov. Anuntul facut de angajatii firmei administrate de asasin

O angajata a firmei care se ocupa de vanzarea unor aparate medicale si care este administrata de barbatul suspectat de tripla crima a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca acesta nu era violent. Noi. continuă pe Antena3

Cum explica un psiholog tripla crima din Brasov

Ca un psiholog criminalist nu ma surprinde acest caz, care este unul ce are la baza un comportament extremist. Mina Minovici are semnalate cazuri de ucidere de 5 copii, urmate de sinucidere. in ceea ce.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

Misterele pe care le ascunde manastirea la care a fost autorul triplului omor din Brasov cu putin timp inaintea de comiterea faptelor

Barbatul din Brasov, care si-a omorat marti sotia si cei doi copii, ar fi incercat sa se sinucida inainte de a curma vietile celor trei, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Dupa triplul asasinat, criminalul din Brasov s-a dus la Manastirea Sinca Veche. Ce mister este legat de acest loc

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, s-a gandit, la scurt timp dupa ce a comis crimele, sa se sinucida. Cum in ultima vreme devenise o persoana religioasa, asa cum.

Rasturnare de situatie in cazul triplei crime din Brasov

Barbatul din Brasov, care si-a omorat marti sotia si cei doi copii, ar fi incercat sa se sinucida inainte de a curma vietile celor trei, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Ce s-a intamplat in aceasta noapte in casa din Brasov unde au fost comise cele trei crime

Un barbat de 43 de ani din Brasov si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Vecinii familiei au relatat ca luni seara s-au auzit zgomote din locuinta.

Explozie puternica la un bloc din Brasov: Bilantul victimelor (VIDEO)

O explozie s-a produs luni dimineata intr-un bloc din Brasov. O garsoniera a luat foc, iar trei persoane au fost intoxicate cu fum. intr-o interevntie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, purtatorul.

Criminalist, despre tripla crima de la Brasov care ingrozeste Romania: Era constient de ce a facut

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. A avut niste probleme, a incercat.

Ce a facut barbatul din Brasov inainte de a-si ucide cei doi copii si sotia! A mers la manastire si...

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Acesta avea inca sange pe haine c?.

Incendiu intr-o garsoniera din Brasov, soldat cu 3 raniti

Pompierii militari intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu declansat la o garsoniera situata la primul etaj al unui bloc cu cinci nivele de pe strada Brazilor, din cartierul brasovean Noua, anunta Agerpres. in total, au fost evacuate sapte persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )