Libnet.ro
UNICEF

10:45

Trofeul Carpati: Nationala de handbal a Romaniei a invins campioana mondiala. Cine urmeaza in finala

România Liberă România Liberă,
Trofeul Carpati: Nationala de handbal a Romaniei a invins campioana mondiala. Cine urmeaza in finala

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, vineri seara, cel de-al doilea meci din cadrul Trofeului Carpati, in fata reprezentativei Braziliei, scor 27-19, si a acces in finala competitiei. continuă pe România Liberă

Romania, in finala Trofeului Carpati, dupa 27-19 cu campioana mondiala Brazilia

Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Suedia in finala turneului Trofeul Carpati, dupa ce a invins echipa Braziliei, campioana mondiala en titre, cu scorul de 27-19 13-9), vineri seara, in Sala.

Suedezul care vrea sa transforme Romania in campioana mondiala la handbal

Echipa Romaniei la handbal feminin are un nou antrenor. Este vorba de suedezul Thomas Ryde, care si-a propus nici mai mult, nici mai putin decat sa tramsforme echipa Romaniei in campioana mondiala. Numit la carma nationalei feminine de handbal inaintea Trofeului Carpati, Thomas Ryde si-a intrat deja in paine si a efectuat primul antrenament la Cluj, in Sala Polivalenta, alaturi de tricolore.

Nationala de handbal feminin a invins Brazilia si s-a calificat in finala la Trofeul Carpati

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, vineri seara, cel de-al doilea meci din cadrul Trofeului Carpati, in fata reprezentativei Braziliei, scor 27-19, si a acces in finala competitiei,.

Campioana mondiala la handbal feminin joaca la Cluj. Azi incepe Trofeul Carpati

Romania organizeaza si participa vineri si sambata la Trofeul Carpati, un turneu amical de gala in cadrul caruia tricolorele vor intalni trei nationale de top din handbalul mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )