Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trucul prin care Ianis Hagi incearca sa isi salveze cariera la Glasgow Rangers! A functionat chiar din primele minute jucate!

Playtech Playtech,
Trucul prin care Ianis Hagi incearca sa isi salveze cariera la Glasgow Rangers! A functionat chiar din primele minute jucate!

UPDATE, ora 17:47 Asa cum presa din Scotia a anuntat, Ianis Hagi este titular la Glasgow Rangers in partida cu Dundee United. Romanul joaca pe postul sau favorit, in spatele varfului impins. Ianis a pasat decisiv la golul lui Kent, in minutul 13. Este prima pasa de gol data de roman in acest sezon. continuă pe Playtech

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Presa din Scotia a facut anuntul trist

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve de selectionerul Mirel Radoi la ultimul meci al Nationalei, Acest lucru a fost semnalat si de presa scotiana, lucru care cam da peste cap calculele de la echipa de club. Ultimatum pentru Ianis Hagi Ianis Hagi, vedeta lui Rangers, a fost lasata pe margine, la ultimul .

Rival pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard s-a saturat si ii aduce inlocuitor romanului

Ianis Hagi a avut un start de sezon mult sub asteptarile pe care le aveau Steven Gerrard si conducatorii lui Rangers. Fotbalistul produs de Viitorul Constanta a marcat un gol in cele sapte partide pe care le-a disputat in acest sezon. Fara sa ofere vreo pasa decisiva. Singura reusita a venit cu o finalizare din .

DigiSport: Dati-i titlul de cavaler! Ce au scris scotienii, dupa ce Ianis Hagi a reusit doua assist-uri si BBC l-a numit omul meciului

Ianis Hagi 21 de ani) a reusit o prestatie excelenta in victoria lui Rangers, 4-0 in fata lui Dundee United, din a saptea runda a campionatului scotian.

Alegeri in SUA: Twitter anunta ca va bloca mesajele prin care candidatii isi proclama victoria, inainte de rezultatele oficiale

Twitter a anuntat joi ca a decis sa retraga sau sa eticheteze mesajele false sau inselatoare, care submineaza increderea publicului in alegeri, inclusiv eventuale postari prin care este revendicata victoria inainte ca rezultatele sa fie certificate de catre autoritati, relateaza AFP citata de Agerpres.

Chinurile prin care trece mama lui Florin Salam. Manelistul nu mai scapa de probleme

Florin Salam, celebrul manelist, trece prin momente cu adevarat grele, dupa ce fratele lui a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase din Bucuresti, fiind infectat cu noul coronavirus. insa mama artistului este si mai afectata. Mai mult decat atat, aceasta nu mai poate merge nici la biserica ori la manastire, din cauza problemelor de .

Memorandumul prin care 3.150 de unitati scolare vor fi conectate la internet a fost adoptat de Guvern

Guvernul a adoptat, joi, un memorandum prin care 3. 150 de unitati scolare vor fi conectate la reteaua de internet, conform Agerpres.

Guvernul discuta joi proiectul de OUG prin care persoanele care nu sunt pensionari pot plati contributia de asigurari sociale pentru perioade de cel mult 6 ani

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi, care va incepe la ora 18. 00, un proiect de ordonanta de urgenta prin care persoanele care nu sunt pensionate pot plati contributia de asigurari sociale pentru perioade de cel mult 6 ani anteriori lunii incheierii contractului de asigurare, scrie news. ro. Proiectul vizeaza perioadele in care persoana nu a realizat stagiu de cotizare sau unul asimilat stagiului de cotizare in sistemul public de pensii ori intr-un sistem de asigurari sociale neintegrat acestuia, in Romania, in statele membre ale UE sau in alte state cu care tara noastra aplica instrumente juridice internationale in domeniul securitatii sociale.

Un robot a publicat in The Guardian un editorial prin care incearca sa te convinga de faptul ca evolutia inteligentei artificiale nu conduce la apocalipsa: Creierul meu fierbe de idei!

Dezvoltarea tehnologiei este un lucru iminent, iar scenariile din filmele SF, din urma cu 10-20-30 de ani incep sa se adevereasca. Se construiesc roboti care pot inlocui munca fizica, dar si intelectuala. Un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )