Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trucuri, mituri si greseli cand preparam dulciuri pentru masa de Paste, de la Ana Consulea, cel mai bun cofetar din Romania in 2017

Adevărul Adevărul,
Trucuri, mituri si greseli cand preparam dulciuri pentru masa de Paste, de la Ana Consulea, cel mai bun cofetar din Romania in 2017

Ana Consulea 28 de ani), expert cofetar scolit in Franta si desemnata anul trecut cel mai bun chef cofetar din Romania, ne-a dezvaluit mici trucuri utile cand vine vorba de prepararea dulciurilor si ne-a atras atentia asupra greselilor pe care trebuie sa le evitam cand pregatim cozonacii pentru masa de Paste. continuă pe Adevărul

RETETE DE PASTE. Cea mai usoara negresa pentru masa de Paste - Se face rapid, din ingrediente ieftine

Daca vrei sa prepari un desert delicios pentru masa de Paste, insa nu ai foarte mult timp la dispozitie, iti recomandam aceasta negresa delicioasa, din ingrediente.

Paste 2018. Preparate delicioase cu ou pentru masa de Paste

Paste 2018. in fiecare an, masa de Paste este un spectacol al gustului si al aromelor traditionale, iar oul rosu nu lipseste niciodata, fiind cel mai important simbol al acestei sarbatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )