Libnet.ro
UNICEF

14:00

Truecaller, noua aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut

B1 B1,
Truecaller, noua aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut

Truecaller este noua aplicatie cu ajutorul careia utilizatorii pot afla cine i-a sunat cu numar necunoscut, informeaza BBC. Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai. continuă pe B1

Truecaller, aplicatia care iti arata cine te suna cu numar necunoscut

Truecaller este noua aplicatie cu ajutorul careia utilizatorii pot afla cine i-a sunat cu numar necunoscut, informeaza BBC. Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai faci.

Primesti apeluri de la numere necunoscute. Aplicatia asta iti arata cine te suna!

Se intampla des sa primesti apeluri de la numere necunoscute, insa acum este posibil sa stii de fiecare data cine te apeleaza, prin aplicatia Truecaller, scrie BBC, potrivit Mediafax. Trueca.

Aceste scene din Captain America: Civil War iti arata cine va detine controlul

In timpul MTV Movie Awards, Marvel a prezentat un clip scurt din Captain America: Civil War, si arata uimitor. Scena debuteaza cu Captain America, Falcon si Scarlet Witch intr-un fel de misiune de salvare, in care inving un grup de soldati cu armuri, arme si tot tacamul. Aparent,viitorul suna foarte bine pentru fanii universului Marvel.

Harta online care iti arata de unde vine numele tau de familie

Numele fiecaruia dintre noi are o origine mai mult sau mai putin cunoscuta. Florin Lipan incearca sa elucideze misterul provenientiei numelor de familie cu ajutorul cartografierii. Sunt nume de familie.

9 motive pentru care iti intarzie ciclul

Ti-a intarziat ciclul? Primul lucru care iti vine in cap este ce s-ar putea sa fii insarcinata. Sau nu! Iata 9 motive pentru care iti poate intarzia ciclul menstrual: 1. Esti insarcinata Acesta este.

Acest documentar iti arata care sunt cele mai mari probleme ale parintilor moderni

Cei de la Pixar si Lucasfilm au colaborat pentru a aduce pe micile si marile ecrane un film diferit de cele cu care ne-au obisnuit pana acum. De data aceasta, nu e vorba nici de o animatie care te va face sa plangi precum Inside Out, nici de vreun SF similar Star Wars, ci trateaza [].

Cum isi elibereaza aceasta femeie mainile legate cu banda adeziva. Un pont care iti poate salva viata - VIDEO

Iti dorim sa nu ai nevoie vreodata sa folosesti acest pont, insa e unul dintre lucrurile pe care nu strica sa le cunosti si, eventual, sa le spui si altora. Iata cum poti sa-ti eliberezi.

Gadgetul care iti incarca de trei ori mai repede telefonul e facut de doi romani

Thino este un dispozitiv care ti-ar putea incarca telefonul de trei ori mai repede decat incarcatoarele standard. Thino a fost creat special pentru acele momentecritice in care ai nevoie neaparat de o reincarcare a bateriei dispozitivului mobil si nu ai acces la o priza sau la o baterie portabila cu o capacitate mai mare. Din [].

14 gesturi simple prin care iti spune ca te iubeste

Nu e un secret ca barbatii intampina adesea dificultati in a-si exprima sentimentele. Ne-am obisnuit cu asta si am invatat sa-i apreciem mai degraba pentru micile lucruri pe care le fac decat pentru tiradele romantice.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )