Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Trump ameninta ca va impune noi taxe importurilor din China

Hotnews Hotnews,
 Trump ameninta ca va impune noi taxe importurilor din China

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va impune noi taxe pentru importuri in valoare de 200 de miliarde de dolari din China, apropriindu-se si mai mult de un razboi financiar, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Ameninta noi taxe importurilor din China

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va impune noi taxe pentru importuri in valoare de 200 de miliarde de dolari din China, apropriindu-se si mai mult de un razboi financiar, transmite News. ro.

Trump intorduce taxe vamale pentru China

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ieri introducerea unor tarife vamale de 25% pentru importuri chineze in valoare de 50 de miliarde de dolari, o decizie care risca sa declanseze un razboi comercial intre primele doua economii ale lumii, transmit Reuters si AFP.

Dupa UE, TRUMP a inceput RAZBOIUL ECONOMIC si cu CHINA. Cum au ajuns la CUTITE cele doua superputeri

SUA si China par sa se indrepte spre un conflict comercial deschis. Liderul de la Casa Alba a anuntat luni seara ca vor fi taxate cu 10% importuri din China in SUA in valoare de 200 de miliarde de.

Producatorul de casti Sennheiser a relocat la Brasov o parte din productia din China

Andreas Sennheiser: Este mai ieftin transportul din Romania, decat din China Germanii de la Sennheiser, care au demarat o investitie intr-o fabrica de casti in Ghimbav, au anuntat, in presa germana, ca investitia de la Brasov nu afecteaza locurile de munca ale companiei din Germania, ci le securizeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )