Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trump ameninta ca va inchide retelele sociale, suparat ca a primit avertizare de la Twitter

Antena3 Antena3,
Trump ameninta ca va inchide retelele sociale, suparat ca a primit avertizare de la Twitter

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a amenintat miercuri ca va impune norme de reglementare sau va inchide companiile de social media, dupa ce Twitter a adaugat eticheta verificati faptele la doua dintre postarile sale despre votul prin corespondenta, pe care il considera fraudulos. continuă pe Antena3

Donald Trump, suparat pe Twitter. Liderul de la Casa Alba a amenintat ca va inchide retelele sociale

Presedintele american Donald Trump s-a suparat pe Twitter, platforma de micro-blogging pe care o foloseste zilnic pentru a isi comunica si argumenta deciziile.

Donald Trump ameninta Twitter si Facebook ca le va inchide

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va impune norme de reglementare sau va inchide companiile de social media, dupa ce Twitter a afisat in premiera avertismentul potrivit caruia utilizatorii retelei sociale erau rugati sa verifice faptele descrise de liderul de la Casa Alba intr-o serie de postari legate de alegerile prezidentiale si votul prin corespondenta.

Trump ameninta cu mutarea Conventiei republicane

Presedintele american Donald Trump a amenintat luni sa mute Conventia republicana, prevazuta la sfarsitul lui august in North Carolina, daca guvernatorul democrat al statului nu poate sa garanteze rapid interzicerea marilor adunari din cauza pandemiei COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )