Libnet.ro
UNICEF

18:15

Trump se amesteca in campania electorala din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Trump se amesteca in campania electorala din Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump se amesteca in campania electorala care incepe in Regatul Unit, criticand acordul iesirii din Uniunea Europeana si indemnandu-i pe premierul britanic Boris Johnson si pe liderul Partidului Brexitului Nigel Farage sa se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial largit intre SUA sii Regatul Unit dupa ce Londra va parasi UE. continuă pe Adevărul

Facebook va permite afisarea mesajelor electorale mincinoase in alegerile parlamentare din Marea Britanie

Compania Facebook a decis sa le permita politicienilor britanici sa posteze pe Facebook mesaje de promovare mincinoase pentru alegerile anticipate ce vor fi organizate pe data de 12 decembrie,.

Facebook va permite afisarea mesajelor electorale mincinoase in alegerile parlamentare din Marea Britanie

Compania Facebook a decis sa le permita politicienilor britanici sa posteze pe Facebook mesaje de promovare mincinoase pentru alegerile anticipate ce vor fi organizate pe data de 12 decembrie,.

Trump critica acordul iesirii din UE incheiat de Johnson

Presedintele american Donald Trump s-a amestecat in campania electorala care incepe in Regatul Unit, criticand acordul iesirii din Uniunea Europeana UE) incheiat de Boris Johnson, pe care vrea sa-l vada aliat cu sustinatorii unui Brexit dur, relateaza AFP.

Alegeri in Marea Britanie. Donald Trump ii incurajeaza pe Boris Johnson si pe Nigel Farage sa se alieze: Mi-ar placea, cred ca ar fi formidabil

Donald Trump a transmis un mesaj neasteptat in contextul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie. Presedintelel-a indemnat joi pe prim-ministrul britanic Boris Johnson sa faca o alianta cu.

Adrian Nastase a decis sa se implice in campania electorala: A venit timpul acum sa alegeti Reaua cea mai mica

Fostul premierAdrian Nastase a decis sa se implice in campania electorala pentru prezidentiala si sa o sustina oficial pe Viorica Dancila. Dupa ce a fost pe la Palatul Victoria, Nastase le.

Trei romani au fost extradati in Marea Britanie in cazul jafului de la un magazin de bijuterii londonez. Cum au dat spargerea de 300.000 de lire

Trei romani au fost extradati in Marea Britanie, unde sunt cercetati de autoritati pentru un jaf de la o casa de bijuterii londoneza. Cei trei ar fi sapat un tunel intre un apartament si magazinul din capitala britanica. Jaful a avut loc in luna martie, iar paguba se ridica la 300. 000 de lire.

Clever devine FREE NOW. Clientii vor putea comanda masini in Romania, dar si in alte 100 de orase din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Austria

Aplicatia de mobilitate urbana Clever va deveni FREE NOW in urmatoarele luni, parte din grupul international de mobilitate urbana NOW, lansat de Daimler si BMW in luna februarie a acestui an.

Trei romani ar fi furat bijuterii de sute de mii de lire din Londra. Doi dintre ei ar fi fost prinsi la Iasi si extradati in Marea Britanie

Trei romani, dintre care doi sunt directori ai unor firme, sunt suspectati de un jaf dupa ce au sapat un tunel dintr-un apartament pana in interiorul unei celebre case de bijuterii din Londra, scrie Ziarul de Iasi.

Cine ar castiga alegerile parlamentare din Marea Britanie daca ar avea loc astazi. Scadere abrupta pentru Partidul Brexit. Ce partide se afla in topul preferintelor (FOTO)

Partidul Conservator, condus de Boris Johnson, dominacategoric sondajele din Marea Britanie, avand o diferenta de 12% peste adversarul traditional, Partidul Laburist, condus de Jeremy Corbyn, se arata in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )