Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trump anuleaza Conventia Nationala Republicana din Florida

România Liberă România Liberă,
Trump anuleaza Conventia Nationala Republicana din Florida

Presedintele Donald Trump a renuntat la Conventia Nationala Republicana care urma sa aiba loc in Flo. continuă pe România Liberă

SUA: Presedintele Trump anuleaza conventia republicana din Florida, pe fondul pandemiei de COVID-19

Presedintele Donald Trump a anuntat joi anularea organizarii conventiei republicane prevazuta sa aiba loc in Florida luna viitoare din cauza pandemiei noului coronavirus, care a depasit in SUA pragul de de patru milioane de persoane infectate, transmite AFP, citata de Agerpres. Epidemia pare sa se accentueze in mai multe parti ale tarii, iar California a atins din nou un record de contaminari. Expertii avertizeaza ca testarea limitata impiedica prezicerea datei la care pandemia va atinge varful. in acest context de mare incertitudine, presedintele american a anuntat ca a anulat marea conventie republicana prevazuta sa aiba loc in Jacksonville, statul Florida, in care urma sa fie desemnat candidat al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Donald Trump anuleaza conventia republicana din Florida din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Donald Trump a anuntat joi anularea organizarii conventiei republicane prevazuta sa aiba loc in Florida luna viitoare din cauza pandemiei noului coronavirus, care a depasit in SUA pragul de de patru milioane de persoane infectate, transmite AFP.

Trump anunta ca anuleaza conventia republicanilor din Florida

Donald Trump a anulat joi marea conventie republicana programata in Jacksonville, Florida, pentru numirea sa oficiala drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale de pe 3 noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )