Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trump anunta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Trump anunta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni Coreei de Nord, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, in contextul tensiunilor cu regimul Kim Jong-Un, care a efectuat o serie de teste nucleare si balistice.

Donald Trump, noua masura impotriva Coreei de Nord: Presedintele american a semnat noi masuri de inasprire a sanctiunilor

Presedintele american Donald Trump a semnat un nou ordin prezidential prin care inaspreste sanctiunile puse impotriva Coreei de Nord pentru programul nuclear al regimului de la Phenian, conform.

UE impune noi sanctiuni Coreii de Nord

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au dat, joi, unda verde adoptarii unor sanctiuni suplimentare impotriva Coreii de Nord ca raspuns la testul sau nuclear, potrivit mai multor surse diplomatice, relateza AFP.

Recep Tayyip Erdogan anunta noi conflicte in Orientul Mijlociu

Presedintele Turcieie, Recep Tayyip Erdogan a avertizat ca referendumul pentru independenta provinciei irakiene Kurdistan poate genera noi conflicte in Orientul Mijlociu. Noi crize in.

Medicii anunta noi proteste. Care este nemultumirea lor si de cand vor incepe manifestatiile

Toamna aduce si noi proteste la sanatate. Medicii anunta ca din 28 septembrie vor incepe sa-si strige din nou nemultumirea in strada. Federatiei Solidaritatea Sanitara a precizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )