Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California. continuă pe Ziarul Bursa

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California.

Donald Trump: SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle. Ei trebuie sa plateasca

Presedintele Donald Trump 73 de ani) a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry 35 de ani) si a sotiei lui, Meghan Markle 38 de ani), despre care presa straina a scris ca se vor muta din Canada in California.

Donald Trump nu vrea sa plateasca pentru protectia printului Harry si a lui Meghan Markle

Donald Trump are un mesaj pentru printul Harry si pentru sotia sa Meghan, care tocmai s-au mutat in California: nu doreste ca Statele Unite sa plateasca pentru protectia lor, potrivit AFP.

Companiile telecom vor plati 110 milioane de euro pentru prelungirea licentelor 3G si 4G pe zece ani

Orange, Vodafone, RCSRDS si Telekom Romania vor plati in total 110 milioane de euro pentru a prelungi pe 10 ani valabilitatea licentelor 3G si 4G, anunta Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Grupul DIGI cere anularea rezultatelor licitatiei 5G din Ungaria: Alti trei operatori, declarati castigatori, vor plati aproximativ 360 de milioane de euro pe licente

Grupul DIGI a cerut luni anularea rezultatelor licitatiei 5G din Ungaria, procedura de la care a fost respinsa in septembrie 2019. Autoritatea maghiara de reglementare NMHH) a anuntat joi, 26 martie, rezultatele licitatiei pentru frecventele in care vor fi furnizate servicii 5G, desi DIGI a depus actiuni in instanta si pana la acest moment nu este data o decizie definitiva in justitie. Conform anuntului oficial al NMHH, cei trei operatori castigatori - Magyar Telekom, Telenor si Vodafone - vor plati peste 128,4 miliarde de forinti circa 360 milioane de euro) pe licentele 5G adjudecate.

AGENTIILE DE PRESA: Trump anunta o convorbire cu Putin despre pretul petrolului

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca va avea o convorbire telefonica in cursul zilei cu omologul sau rus Vladimir Putin pentru a discuta despre pretul petrolului si razboiul pretului petrolului intre Rusia si Arabia Saudita, adaugand ca se asteapta ca liderul rus sa ceara probabil o relaxare a sanctiunilor impotriva tarii sale, potrivit AFP si DPA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )