Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trump a aprobat un plan de retragere a trupelor americane din Germania. Aliatii cancelarului Merkel critica decizia

Adevărul Adevărul,
Trump a aprobat un plan de retragere a trupelor americane din Germania. Aliatii cancelarului Merkel critica decizia

Presedintele american Donald Trump a aprobat un plan de retragere, pana in luna septembrie, a 9. 500 de trupe americane din bazele din Germania, decizie care a fost criticata de parlamentari din blocul conservator al cancelarului Angela Merkel. continuă pe Adevărul

Retragerea trupelor americane din Germania provoaca tensiuni in NATO

Vehiculata retragere a unui procent care variaza intre o treime si jumatate din efectivele militare .

Ferma din Germania, unde lucreaza 150 de romani, in insolventa. Salariile nu vor fi afectate

O ferma din Hoyerhagen, Germania, unde lucreaza circa 150 de romani, a intrat in insolventa. Atat proprietarul acesteia, cat si administratorul pentru insolventa au precizat ca situatia in cauza nu va afecta plata salariilor lucratorilor de acolo, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ministrul Violeta Alexandru anunta pe 20 mai ca in cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite.

MAE: 41 de romani care munceau la o fabrica din Germania, depistati cu noul COVID-19

41 de cetateni romani care isi defasoara activitatea la o companie de prelucrare a carnii din Germania au fost testati pozitiv, majoritatea avand simptome usoare, informeaza MAE, dupa ce s-a autosesizat in urma unor informatii aparute in presa germana.

Jim Mattis il acuza pe Donald Trump ca ,,divizeaza America

Fostul sef al Pentagonului Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

MAE: O ferma din Germania a intrat in insolventa. Salariile celor 150 de angajati romani nu vor fi afectate, da asigurari patronul

Ministerul de Externe transmite ca a fost notificat cu privire la intrarea in insolventa a unei ferme din Hoyerhagen, Saxonia Inferioara Germania), la care lucreaza 150 de romani, muncitori sezonieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )