Libnet.ro
UNICEF

13:00

Trump nu va asista la funeraliile lui McCain

Adevărul Adevărul,
Trump nu va asista la funeraliile lui McCain

Presedintele american Donald Trump nu va asista la funeraliile lui John McCain, la Washington, a anuntat luni un purtator de cuvant al senatorului republican, decedat sambata la varsta de 81 de ani, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Trump a refuzat publicarea unui comunicat oficial al Casei Albe pentru omagierea lui John McCain

Presedintele american Donald Trump a refuzat publicarea unui comunicat de catre Casa Alba in care ii era adus un omagiu senatorului John McCain, decedat sambata, conform Washington Post, incident care evidentiaza rivalitatea dintre cei doi, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ce face Donald Trump cu banii americanilor: Presedintele american vrea sa finanteze datoria publica a Italiei

Donald Trump i-ar fi facut o propunere bomba premierului italian, Giuseppe Conte. in timpul unei intrevederi recente la Washington, presedintele american s-a oferit sa ajute Italia in finantarea datoriei.

Donald Trump a colorat gresit drapelul SUA

Presedintele american Donald Trump a devenit tinta ironiilor dupa ce, in cursul unei vizite la un spital de copii din Ohio, a colorat incorect drapelul Statelor Unite, adaugand, in mod inexplicabil, o dunga albastra pe versiunea sa a bine-cunoscutului 'Stars and Stripes ', scrie cotidianul The Independent, in editia de ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )