Libnet.ro
UNICEF

10:45

Trump: Beijing mobilizeaza trupe la frontiera cu Hong Kong

Adevărul Adevărul,
Trump: Beijing mobilizeaza trupe la frontiera cu Hong Kong

Aeroportul din Hong Kong a fost ocupat de protestatari pentru a doua zi consecutiv, determinand anularea zborurilor. Pe Twitter, presedintele american Donald Trump a scris ca sunt mobilizate trupe in apropierea frontierei. continuă pe Adevărul

Proteste Hong Kong: regimul comunist de la Beijing vede semne de terorism

Guvernul chinez a apreciat luni ca vede semne de terorism in spatele manifestatiilor in favoarea democratiei de la Hong Kong, o contestare violenta a puterii locale loiale Beijingului, relateaza AFP.

Proteste Hong Kong: zboruri anulate pe aeroportul local

Plecarile de pe Aeroportul din Hong Kong au fost anulate luni, dupa ce mii de manifestanti continua sa sfideze ordinele de evacuare si sa ceara mai multa democratie.

Peste 5.000 de manifestanti pe aeroportul international din Hong Kong, unde toate zborurile sunt anulate

Peste 5. 000 de manifestanti s-au adunat luni la aeroportul international din Hong Kong luni, a declarat luni un responsabil al politiei, in conditiile in care toate zborurile de luni, plecari si sosiri, au fost anulate, scrie AFP.

Trump afirma ca armata chineza se desfasoara la granita cu Hong Kong si face apel la calm

Serviciile americane de informatii raporteaza o desfasurare a armatei chineze la granita cu Hong Kong, a declarat marti Donald Trump, pe Twitter, lansand un apel la calm pentru toata lumea, scrie AFP.

Hong Kong: Traficul aerian a fost reluat

Traficul aerian a fost reluat pe aeroportul din Hong Kong, unde toate zborurile au fost anulate luni.

Zborurile din Hong Kong, date peste cap pentru a doua zi consecutiva. Protestatarii au luat cu asalt aeroportul, cantand si afisand mesaje impotriva sefei guvernului si a Beijingului (VIDEO)

Zborurile dinspre Hong Kong au fost date peste cap pentru a doua zi consecutiva, marti, impingand fosta colonie britanica intr-un tumult economic, cu o bursa in scadere pentru a saptea luna la rand, iar.

VIDEO Presa din China publica imagini cu blindate masate in Shenzhen, metropola de la portile Hong Kong: Aceste elemente care seamana haosul sunt o apa noroioasa in torentul istoriei

Presa din China, strans controlata de regimul comunist, abunda de amenintari la adresa manifestantilor din Hong Kong, pledand pentru intransigenta si interventii ferme pentru restabilirea ordinii, scrie AFP.

Ultimul guvernator britanic din Hong Kong, despre o interventie a Chinei in oras: `Ar fi o catastrofa` Ce sfat ii da Chris Patten premierului Boris Johnson

Chris Patten, ultimul guvernator britanic din Hong Kong, a avertizat, marti, ca o interventie a Chinei in oras ar fi o catastrofa si ca presedintele chinez Xi Jinping ar trebui sa abordeze evenimentele cu.

Beijingul vede semne de terorism in manifestatiile din Hong Kong

Guvernul chinez a apreciat luni ca vede semne de terorism in spatele manifestatiilor in favoare democratiei de la Hong Kong, o contestare violenta a puterii locale loiale Beijingului, relateaza AFP.

Versace isi cere scuze din cauza unor tricouri criticate aspru in China pentru ca identificau Hong Kong si Macao ca fiind tari

Casa de moda Versace si directorul sau artistic Donatella Versace si-au cerut scuze, duminica, din cauza criticilor aspre atrase pe retelele sociale chineze de tricourile companiei care identificau teritoriile controlate de China Hong Kong si Macao ca fiind tari, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )