Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trump condamnat pentru ca si-a folosit fundatia de binefacere ca instrument politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump condamnat pentru ca si-a folosit fundatia de binefacere ca instrument politic

Donald Trump a fost conamnat de un tribunal de la New York sa plateasca suma de doua milioane de dolari reprezentand reparatii, in cadrul unui acord amiabil, din cauza ca si-a folosit fundatia - Trump Foundation - ca instrument politic, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Trump, condamnat la plata a doua milioane de dolari pentru ca si-a folosit fundatia caritabila in scop personal

Donald Trump a fost conamnat de un tribunal de la New York sa plateasca suma de doua milioane de dolari reprezentand reparatii, in cadrul unui acord amiabil, din cauza ca si-a folosit fundatia - Trump Foundation - ca instrument politic, relateaza AFP.

Donald Trump condamnat la plata a doua milioane de dolari pentru folosirea fundatiei sale ca instrument politic

Presedintele SUA Donald Trump a fost condamnat joi de un tribunal din New York la plata a doua milioane de dolari reprezentand daune-interese pentru folosirea fundatiei sale ca instrument politic in cadrul unui acord amiabil, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Donald Trump, CONDAMNAT de justitia americana. Liderul de la Casa Alba trebuie sa scoata din buzunar 2 milioane de dolari pentru si-a folosit fundatia in scopuri politice

Lovitura grea incasata de Donald Trump din partea justitiei americane. VIOREL LIS, PRINS iN FAPT CU ALTA MAI iN VARSTA! OANA LIS E iN STARE DE SOC! LA ASTA NU S EASTEPTA NIMENI GALERIE FOTO) Liderul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )