Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trump considera ca Boris Johnson, un mare sustinator al Brexit-ului, ar fi un prim-ministru britanic excelent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trump considera ca Boris Johnson, un mare sustinator al Brexit-ului, ar fi un prim-ministru britanic excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri seara ca fostul ministru britanic de externe Boris Johnson ar fi un 039;039;excelent039;039; prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului,. continuă pe Wall-Street Ro

DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri seara, ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un excelent prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului, relateaza AFP.

Trump: Boris Johnson ar fi un excelent prim-ministru

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un prim ministru excelent. Declaratia vine cu doua zile inainte de vizita sa de stat in Regatul Unit unde se va intalni cu actualul sef al guvernului, relateaza AFP.

Marea Britanie: Fostul ministru de externe Boris Johnson, citat in instanta. Va fi judecat pentru slogan fals in campanie

Fostul ministru de externe britanic si primar al Londrei, Boris Johnson, a fost citat in instanta pentru un slogan din timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexit. Mai precis, acesta va comparea.

Boris Johnson, convocat de justitie

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministru de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, acuzat ca a mintit in legatura cu costul apartenentei Regatului Unit la Uniunea Europeana UE) in campania in vederea referendumului din 2016 privind Brexitul.

Boris Johnson, convocat de justitie pentru minciuni in timpul campaniei pentru Brexit

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministrul de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, pentru acuzatia ca a mintit in ceea ce priveste costul aderarii Regatului Unit la Uniunea Europeana in timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexitul, scrie AFP.

UPDATE Boris Johnson, convocat de justitie pentru minciuni in timpul campaniei pentru Brexit

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministru de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, pentru acuzatia ca a mintit in ceea ce priveste costul aderarii Regatului Unit la Uniunea Europeana in timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexitul, scrie AFP.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )