Libnet.ro
UNICEF

06:30

Trump continua razboiul cu fostul sef CIA: Va sfrsi ca cel mai prost sef din istorie / Nu e altceva dect o gura sparta si un partizan politic

Hotnews Hotnews,
 Trump continua razboiul cu fostul sef CIA: Va sfrsi ca cel mai prost sef din istorie / Nu e altceva dect o gura sparta si un partizan politic

Presedintele american Donald Trump isi continua razboiul personal cu fostul sef al spionajului Johnn Brennan dupa ce acesta l-a atacat dur intr-un editorial din The New York Times, precizand ca nu exista dubii privind colaborarea echipei Trump cu Rusia, in campania din 2016. Liderul de la Casa Alba l-a calificat sambata pe Brennan drept o gura sparta si l-a acuzat de partizanat politic. continuă pe Hotnews

Trump, despre fostul sef CIA: E o gura sparta si un sclav politic

Donald Trump continua sa-l atace pe fostul sef CIA, John Brennan, dupa ce acesta a sustinut ca nu exista dubii privind colaborarea echipei Trump cu Rusia, in campania din 2016. Presedintele american a sustinut.

Nou atac al fostul director CIA la adresa lui Trump: Negarea colaborarii cu Rusia n alegeri este o aberatie / ntrebare este daca intra sub incidenta legii penale

Fostul director CIA John Brennan spune ca afirmatiile presedintelui Donald Trump potrivit carora nu ar fi existat nicio colaborare intre apropiatii sai si oficiali rusi sunt aberatii si il acuza pe presedinte ca a devenit tot mai disperat sa se protejeze pe sine si apropiatii sai.

Fostul director CIA John Brennan il acuza pe Trump de complicitate cu Rusia in alegerile prezidentiale din 2016

Fostul director CIA John Brennan l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca i-a retras autorizatia de acces la secrete in domeniul apararii pentru a-i speria pe criticii sai si a musamaliza o ancheta cu privire la legaturile sale cu Rusia, relateaza AFP.

Fostul sef de campanie al lui Trump, Paul Manafort, un mincinos inveterat, potrivit acuzarii

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a mintit si a incurajat minciuna cu scopul ascunderii unor milioane de dolari fiscului american, iar apoi in vederea obtinerii unor imprumuturi grase, atunci cand fondurile provenind din Ucraina au inceput sa lipseasca, a subliniat miercuri acuzarea in prezentarea rechizitoriului, relateaza AFP.

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu, despre violentele din Piata Victoriei: Nu a fost un miting spontan

Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre protestul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. Am vazut si eu modul in care au actionat. Toata.

Mircea Cartarescu, despre fostul sef al Jandarmeriei: iti arati TRUFIA, SERVILISMUL si LIPSA TOTALA DE REMUSCARI pe un PERETE DE ICOANE? Nu asa faceau si LEGIONARII?

Scriitorul Mircea Cartarescu critica in termeni extremi de dur conducerea Jandarmeriei dupa reprimarea violenta a protestului din 10 august, in contextul in care fostul sef al institutiei, Sebastian Cucos, a.

Acuzatii extrem de grave la adresa lui Donald Trump. Ce spune un fost sef CIA

Fostul director al CIA, John Brennan, a afirmat ca presedintele american Donald Trump i-a retras accesul la secretul de aparare pentru a-i intimida pe detractorii sai si pentru a inabusi o ancheta asupra.

Trump i-a revocat fostului sef CIA accesul la informatiile clasificate secret de aparare. John Brennan il acuzase de tradare pe presedintele american

Presedintele american Donald Trump i-a revocat fostului sef al CIA, John Brennan, accesul la informatiile clasificate drept secret de aparare, informeaza The New York Times. Brennan, fost consilier.

FLORIN CALINESCU da de pamant cu fostul sef al jandarmeriei: Unu Cucos...mai viteaz ca o GAINA CONGELATA

Actorul Florin Calinescu a lansat un atac devastator la adresa fostului sef al jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos in contextul scandalului legat de interventia brutala a jandarmilor la protestele din Piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )