Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trump, elogiu pentru Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

B1 B1,
Trump, elogiu pentru Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul. Boris este exact ce astepta Regatul Unit si va dovedi. continuă pe B1

Trump il elogiaza pe Boris Johnson, dupa decizia de suspendare a Parlamentului britanic: Exact ce astepta Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa controversata decizie a acestuia de a suspenda Parlamentul in apropierea datei prevazute pentru iesirea Regatului din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Ultimatum pentru Boris Johnson: de la cosmarul hard Brexit la exasperarea UE fata de premierul care nu stie ce vrea

In ultima saptamana, in ajunul summitului G7 din Franta, s-au consumat intalnirile ultimei sanse intre premierul britanic Boris Johnson si Presedintele Frantei, Francois Macron, Cancelarul german, Angela Merkel si, chiar in marja summitului, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Trump il elogiaza pe Johnson, dupa suspendarea Parlamentului britanic: Ador Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat miercuri pe premierul britanic Boris Johnson dupa decizia constroversata a acestuia din urma cu privire la suspendarea Parlamentului de la Londra pana la 14 octombrie.

Trump l-a elogiat pe premierul britanic dupa decizia de a suspenda Parlamentul

Presedintele american Donald Trump l-a elogiat, miercuri, pe premierul britanic Boris Johnson, dupa .

Brexit: regina Elisabeta a II-a si-a anuntat decizia in legatura cu solicitarea lui Boris Johnson de suspendare a lucrarilor Parlamentului britanic

Elisabeta a II-a a Marii Britanii a aprobat miercuri solicitarea premierului Boris Johnson cu privire la suspendarea Parlamentului, scrie Reuters, citand o declaratie a organismului oficial de sfatuitori ai reginei.

UPDATE Regina Marii Britanii suspenda Parlamentul, inainte de Brexit, la cererea lui Boris Johnson Parlamentarii ameninta cu o motiune de cenzura, Executivul ca va convoca anticipate

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a aprobat cererea premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului, facilitand astfel producerea Brexit fara niciun acord. Suspendarea ar urma sa aiba loc la cateva zile dupa ce parlamentarii se vor intoarce din vacanta si cu cateva saptamani inainte de termenul limita pentru Brexit, scrie BBC. 01 Planul lui Boris Johnson este revoltator, o amenintare la adresa democratiei, acuza liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn. 31 Financial Times scrie ca Boris Johnson ameninta cu anticipate. Daca parlamentarii voteaza o motiune de cenzura saptamana viitoare, noi nu ne vom da demisia. Nu vom propune alt Guvern, vom dizolva Parlamentul si vom convoca alegeri intre 1 si 5 noiembrie, a declarat un inalt oficial guvernamental.

Donald Trump il asigura pe Boris Johnson in privinta comertului de dupa Brexit si il lauda: Este omul potrivit (FOTO, VIDEO)

Statele Unite si Marea Britanie vor avea cel mai mare acord comercial de pana acum, iar Boris Johnson este omul potrivit pentru a trataproblema Brexitului, a precizat, duminica, Donald Trump, citat de.

Trump s-a intalnit cu Boris Johnson cu ocazia summit-ului de la Biarritz

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit cu Boris Johnson cu ocazia summit-ului de la Biarritz, aceasta fiind prima intalnire a premierului britanic cu liderul SUA.

Discutii fara succes Juncker - Boris Johnson privind Brexitul: UE reitereaza sprijinul pentru Irlanda Premierul britanic spune ca nu exista perspectiva unui acord, daca nu este eliminata plasa de siguranta

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claud Juncker, i-a spus marti premierului Boris Johnson ca UE va face tot ce poate pentru a evita un scenariu de Brexit fara acord, subliniind ca o astfel de varianta va fi doar decizia Marii Britanii, nu a blocului european, relateaza Reuters. De asemenea, Juncker a scos in evidenta ca sprijinul UE pentru Irlanda este de neclintit. Pe de alta parte, Johnson a spus ca daca UE nu redeschide Acordul Brexit si plasa de siguranta desfiintata nu exista perspectiva unei intelegeri.

Iohannis, discutie la telefon cu premierul britanic Boris Johnson: ce au vorbit despre problema romanilor dupa Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut marti, la solicitarea partii britanice, o convorbire telefonica cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Boris Johnson. in cadrul convorbirii, au fost discutate, in principal, relatiile dintre Romania si Marea Britanie, precum aspecte legate de procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )