Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trump face apel la eliberarea unor state de guvernatorii democrati

România Liberă România Liberă,
Trump face apel la eliberarea unor state de guvernatorii democrati

Presedintele american Donald Trump a parut sa-i sustina vineri pe cei care protesteaza fata de masur. continuă pe România Liberă

Trump face apel la eliberarea statelor de guvernatorii democrati: Salvati-va Al Doilea Amendament formidabil. El este sub asediu!

Presedintele american Donald Trump a parut sa-i sustina vineri pe cei care protesteaza fata de masurile de izolare care vizeaza lupta contra propagarii coronavirusului, indemnand la eliberarea a trei state guvernate de democrati, relateaza AFP.

VIDEO Trump anunta redeschiderea unor state in aprilie si acuza China ca a mintit: Varful epidemiei a fost depasit, la nivel national

Presedintele american Donald Trump a declarat ca varful epidemiei de coronavirus a fost depasit in SUA si a anticipat redeschiderea unor state in cursul acestei luni, desi, initial, fusese avansata data de 1 mai, scrie BBC News. Liderul de la Casa Alba a mai acuzat China ca minte in legatura cu bilantul victimelor. Trump a mai spus ca SUA exploreaza ipoteza potrivit careia noul coronavirus ar fi plecat de fapt de la un laborator de virusologie din Wuhan.

Fara precedent: Trump cheama la eliberarea unor state americane cu guvernatori democrati!

Nu s-a mai intamplat pana acum. Noutate absoluta precum pandemia de COVID-19. Se adevereste insa cel mai negru scenariu despre care au vorbit atat de multi analisti, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )