Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trump, intampinat cu proteste la sinagoga din Pittsburgh, unde a avut loc sangerosul atac armat

Adevărul Adevărul,
Trump, intampinat cu proteste la sinagoga din Pittsburgh, unde a avut loc sangerosul atac armat

Presedintele american Donald Trump a vizitat sinagoga din Pittsburgh, care a fost atacata de un barbat inarmat, si a aprins lumanari pentru fiecare dintre cele 11 persoane ucise, in timp ce mii de oameni au protestat fata de prezenta sa in oras, conform Reuters. continuă pe Adevărul

Trump merge la sinagoga din Pittsburgh, unde a avut loc sangerosul atac armat, dar este intampinat cu proteste

Presedintele american Donald Trump a vizitat sinagoga din Pittsburgh, care a fost atacata de un barbat inarmat, si a aprins lumanari pentru fiecare dintre cele 11 persoane ucise, in timp ce mii de oameni au protestat fata de prezenta sa in oras, conform Reuters.

Papa Francisc, dupa sangerosul atac impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh: Toti suntem cu adevarat raniti de acest ACT INUMAN de VIOLENTA

Papa Francisc a reactionat, duminica, dupa sangerosul atac comis in SUA impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh, soldat cu 11 morti. Sfantul Parinte a denuntat atacul drept un act inuman de.

Merkel condamna atacul de la sinagoga din Pittsburgh si denunta ura antisemita orbitoare

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat 'ura antisemita orbitoare dupa atacul armat comis sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh, statul Pennsylvania, soldat cu 11 morti.

SUA: Peste 80 000 $ strnsi de grupuri musulmane pentru victimele atacului din sinagoga din Pittsburgh

O campanie de finantare participativa lansata de doua grupuri musulmane a permis colectarea a peste 80. 000 de dolari pentru supravietuitorii si apropiatii celor 11 persoane ucise in atacul criminal de la o sinagoga din Pittsburgh, relateaza AFP, conform Agerpres.

MAE condamna atacul armat din Pittsburgh

Ministerul Afacerilor Externe condamna atacul armat care a avut loc sambata, 27 octombrie, la o sinagoga din Pittsburgh, Statele Unite ale Americii, soldat cu numeroase victime, se arata intr-un comunicat publicat, ieri, de MAE, pe site-ul institutiei.

Atacatorul de la sinagoga din Pittsburgh: Vreau doar sa omor evrei. Cea mai varstnica victima a sa are 97 de ani

Suspectul in atacul de la sinagoga din Pittsburgh, SUA, si-a exprimat ura fata de evrei in timpul atacului si le-a transmis politistilor dupa aceea ca evreii comit un genocid si ca doreste ca ei sa moara, conform documentelor politiei, scrie Associated Press.

Ce le-a spus atacatorul din Pittsburgh politistilor cand a fost capturat. Sa moara toti

Suspectul care a ucis 11 persoane si a ranit altele sase sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh le-a spus politistilor ca evreii comit genocid si ca-si doreste ca toti sa moara, se arata intr-un.

Atacul de la sinagoga din Pittsburgh: Reprezentanti ai evreilor il acuza pe Trump ca ar avea o parte din responsabilitate

Un grup de reprezentanti ai evreilor din Pittsburgh l-a acuzat duminica pe presedintele american Donald Trump, intr-o scrisoare deschisa, ca a incurajat miscarea suprematista a albilor si ca poarta astfel o parte din responsabilitatea pentru atacul sangeros care a avut loc sambata intr-o sinagoga din acest oras, informeaza luni AFP.

Grup de reprezentanti ai evreilor: Trump poarta responsabilitatea atacului sngeros din Pittsburgh

Un grup de reprezentanti ai evreilor din Pittsburgh l-a acuzat duminica pe presedintele american Donald Trump, intr-o scrisoare deschisa, ca a incurajat miscarea suprematista a albilor si ca poarta astfel o parte din responsabilitatea pentru atacul sangeros care a avut loc sambata intr-o sinagoga din acest oras, informeaza luni AFP, potrivit Agerpres.

Atac intr-o sinagoga la Pittsburgh: 29 de capete de acuzare impotriva atacatorului

Barbatul care a ucis sambata 11 persoane si a ranit alte sase deschizand focul asupra credinciosilor intr-o sinagoga din Pittsburgh, Pennsylvania, a fost inculpat pentru 29 de capete de acuzare pentru crime fe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )