Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trump intra in carantina dupa ce unul dintre consilierii sai a fost diagnositcat cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump intra in carantina dupa ce unul dintre consilierii sai a fost diagnositcat cu Covid-19

Donald Trump a confirmat ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticata cu COVID-19 si ca el si sotia sa vor intra in carantina pana la primirea rezultatelor testelor, conform CNN. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Donald Trump si sotia sa sunt infectati cu noul coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au COVID-19, a anuntat liderul de la Casa Alba intr-un mesaj publicat pe Twitter. Anterior, Trump confirmase, joi noapte, ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, fusese diagnosticat cu COVID-19 si ca el si sotia sa Melania urmau sa inceapa procesul de carantinare in asteaptarea rezultatelor propriilor teste.

Donald Trump si sotia lui au fost diagnosticati cu Covid-19

ACTUALIZARE - Donald Trump si sotia lui, Melania, au fost diagnosticati cu Covid-19. --- Donald Trump a confirmat ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticata cu COVID-19 si ca el si sotia sa vor intra in carantina pana la primirea rezultatelor testelor, conform CNN.

Unul dintre cele mai grave atacuri cibernetice tocmai s-a intamplat. Care au fost tintele

Universal Health Services, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din SUA, a fost lovit de un atac de ransomware. Atacul a lovit sistemele UHS duminica dimineata devreme, blocand.

Dan Barna: Ideea ca observatorii USR ar fi pus mana pe saci e o minciuna Cine ar fi unul dintre cei care manipuleaza sacii cu voturi in imaginile aparute in spatiul public (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca reprezentantii USR-PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1, iar una dintre persoanele care apare in imaginile din incaperea unde erau depozitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )