Libnet.ro
UNICEF

10:45

Trump: Modul n care Riadul a gestionat cazul Khashoggi, una din cele mai proaste musamalizari

Hotnews Hotnews,
 Trump: Modul n care Riadul a gestionat cazul Khashoggi, una din cele mai proaste musamalizari

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat modul in care Arabia Saudita a gestionat situatia dupa moartea jurnalistului disident Jamal Khashoggi drept una din cele mai proaste musamalizari din istoria musamalizarilor, informeaza agentia The Associated Press. continuă pe Hotnews

Trump critica operatiunea de disimulare a sauditilor in cazul Khashoggi: Un fiasco total. Departamentul de Stat a anuntat masuri impotriva suspectilor

Presedintele american Donald Trump a denuntat operatiunea de disimulare intreprinsa de autoritatile de la Riad dupa uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, calificand-o drept un fiasco total, in timp ce Departamentul de Stat a anuntat prima sa masura impotriva sauditilor suspectati de implicare in acest caz, relateaza AFP.

ANALIZA. Ce urmareste liderul de la Ankara prin cazul Khashoggi

Modul in care abordeaza Ankara cazul uciderii jurnalistului saudit disident Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, inclusiv structura discursului sustinut de presedintele Recep Tayyip Erdogan pe aceasta tema, lasa sa se intrevada faptul ca Turcia ar incerca sa se foloseasca de acest dosar pentru a-si atinge o serie de scopuri.

ANALIZA Ce urmareste liderul de la Ankara prin cazul Khashoggi

Modul in care abordeaza Ankara cazul uciderii jurnalistului saudit disident Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, inclusiv structura discursului sustinut de presedintele Recep Tayyip Erdogan pe aceasta tema, lasa sa se intrevada faptul ca Turcia ar incerca sa se foloseasca de acest dosar pentru a-si atinge o serie de scopuri.

UE si Trump cer informatii despre moartea lui Khashoggi

Dezvaluirile cu privire la moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi sunt profund tulburatoare si este necesara o ancheta aprofundata, credibila si transparenta, considera Uniunea Europeana, iar presedintele american Donald Trump vrea sa afle mai multe, inclusiv unde e cadavrul, relateaza The Associated Press.

Cazul Khashoggi: Dupa ce versiunea prezentata smbata a fost primita cu scepticism, Arabia Saudita ofera o noua explicatie n cazul mortii jurnalistului

Un oficial de rang inalt din cadrul Guvernului saudit a oferit o noua explicatie in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dupa ce prima varianta a Arabiei Saudite a fost criticata si privita cu scepticism. Aceasta ultima explicatie oferita de un oficial saudit, care a cerut sa ramana anonim, include detalii despre cum cei 15 sauditi trimisi la Istanbul pe 2 octombrie l-au amenintat pe Khashoggi ca il vor droga si rapi, iar, cand acesta s-a impotrivit, a fost sufocat.

The Guardian: Cazul Khashoggi l-a asezat pe printul saudit Mohammed bin Salman exact acolo unde voia Erdogan

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care parea sa piarda lupta cu bogatul regat al Arabiei Saudite, s-a trezit intr-o postura de forta dupa scandalul declansat de asasinarea ziaristului Jamal Khashoggi - un critic al Riadului - in consulatul saudit din Istanbul, noteaza editorialistul specializat in Orientul Mijlociu al cotidianului britanic The Guardian Martin Chulov.

Cazul Khashoggi: Germania suspenda vnzarile de arme catre Arabia Saudita

Germania nu va autoriza in situatia actuala exporturile de arme catre Arabia Saudita, tinand cont de incertitudinea care se mentine in jurul mortii jurnalistului Jamal Khashoggi, a avertizat duminica seara cancelarul german, Angela Merkel, relateaza AFP citata de Agerpres.

Un vehicul diplomatic saudit, gasit intr-o parcare subterana, in nordul Istanbulului, de catre anchetatori turci in cazul Khashoggi

Anchetatori turci au gasit luni un vehicul cu numar de inmatriculare diplomatic saudit - abandonat intr-o parcare la istanbul - in cadrul anchetei cu privire la moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit presei turce, relateaza AFP.

Angajati ai consulatului saudit dau declaratii despre cazul Khashoggi

Cinci angajati ai consulatului saudit din Istanbul dau declaratii din postura de martori in investigatia privind asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, conform televiziunii turce, NTV, scrie Reuters.

Cazul Khashoggi: Germania cere statelor din UE sa opreasca exporturile de arme catre Arabia Saudita

Germania cere celorlalte state ale Uniunii Europene sa ii urmeze exemplul si sa opreasca exporturile de arme in Arabia Saudita, atata timp cat vor exista incertitudini legate de uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, a declarat luni ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )