Libnet.ro
UNICEF

07:45

Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian

Hotnews Hotnews,
 Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian

Un parlamentar norvegian l-a propus pe presedintele SUA, Donald Trump, drept candidat la Premiul Nobel pentru Pace in 2021 pentru sprijinul acordat intelegerii dintre Israel si Emiratele Arabe Unite, a informat miercuri postul Fox News Radio, citat de EFE si Agerpres. continuă pe Hotnews

Chiar e pe bune! Donald Trump, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a fost nominalizat Premiul Nobel pentru pace. Propunerea a fost facuta de un politician din Norvegia. Donald Trump nominalizat la Premiul Noble pentru Pace Parlamentarul norvegian Christian Tybring-Gjedde l-a nominalizat pe Donald Trump la Premiul Nobel pentru pace, transmite Sky News. Presedintele Statelor Unite a fost propus datorita .

La cateva saptamani dupa acordul istoric intre Israel si EAU, presedintele Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Tybring-Gjedde: Barack Obama n-a facut nimic

La aproape o luna dupa ce a ajutat laintermedierea acordului de pace intre Israel si Emiratele Arabe Unite, Donald Trump, presedintele SUA, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021,.

Donald Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Un parlamentar norvegian l-a propus pe Donald Trump drept candidat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, ca semn de recunostinta pentru sprijinul acordat de cel de-al 45-lea presedinte american normalizarii relatiilor dintre Israel si Emiratele Arabe Unite EAU).

Charlette NGuessan, prima femeie care a castigat Premiul Africa pentru inovare al Academiei Regale

Charlette NGuessan, in varsta de 26 de ani, este prima femeie care a castigat Premiul Africa pentru inovare inginereasca al Academiei Regale de Inginerie, care ar putea revolutiona securitatea cibernetica si ar putea ajuta la reducerea fraudei de identitate pe continent, potrivit CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )